Текст документа:

Про внесення змін до Положення про ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та посадової інструкції директора цього Департаменту


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 червня 2013 року № 834


Про внесення змін до Положення про ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та посадової інструкції директора цього Департаменту


Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 11 Закону України «Про державну службу», керуючись статтею 16 Закону України «Про ціни та ціноутворення», враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 29.05.2013 № 694 «Про внесення змін до структури та чисельності структурних підрозділів облдержадміністрації», з метою приведення Положення про Департамент економічного розвитку і торгівлі Луганської обласної державної адміністрації та посадової інструкції директора цього Департаменту у відповідність до вимог чинного законодавства та передачі функцій з виставкової діяльності, євроінтеграції, реєстрації іноземних інвестицій Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської обласної державної адміністрації:

1. Внести до Положення про ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 26.12.2012 № 1928, зміни, що додаються.

2. Внести до посадової інструкції директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Луганської обласної державної адміністрації, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації від 26.12.2012 № 1928, зміни, виключивши з розділу 2 «Завдання, обов’язки та повноваження» абзац 6.

У зв’язку із цим абзаци 7 – 42 вважати абзацами 6 – 41 відповідно.

 

3. Установити, що зміни до Положення про ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ та посадової інструкції директора цього Департаменту, затверджені цим розпорядженням, набирають чинності з 05.09.2013.

4. Департаменту економічного розвитку і торгівлі Луганської обласної державної адміністрації (Пучкова І.В.) здійснити заходи щодо державної реєстрації змін до Положення про ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Репицького А.В.

 

 

Голова                                                                                         В.М.ПРИСТЮК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

« 26 » червня 2013 р. № 834

 

 

 

Зміни, що вносяться до ПОЛОЖЕННЯ

ПРО ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

 

 

1. У пункті 5 Положення:

 

підпункти 4, 40, 41, 42 виключити.

У зв’язку із цим підпункти 1 – 65 вважати підпунктами 1 – 61 відповідно.

 

2. Підпункти 26, 54 викласти в такій редакції:

 

«26) бере участь у розробленні пропозицій щодо забезпечення сприятливих умов діяльності підприємств торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування»;

«54) надає методичну допомогу органам місцевого самоврядування з питань здійснення наданих їм законом повноважень органів виконавчої влади».

 

 

 

Заступник голови – керівник апарату                            С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ