Текст документа: Про затвердження складу робочої групи для здійснення заходів щодо підготовки створення нових робочих місць


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 березня 2007 року № 254


Про затвердження складу робочої групи для здійснення заходів щодо підготовки створення нових робочих місць

У зв’язку з відновленням державного фінансування регіональних програм створення нових робочих місць для працевлаштування незайнятого населення, що перебуває на обліку в державній службі зайнятості вугледобувних регіонів, де ліквідовано шахти, відповідно до ст. 109 Закону України “Про Державний бюджет України на 2007 рік" та постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.2005 № 1954 “Про заходи щодо створення нових робочих місць для працевлаштування працівників, які вивільняються з вугледобувних, вуглепереробних та торфодобувних підприємств, що ліквідуються за рахунок коштів державного бюджету на реструктуризацію   вугільної і торфодобувної промисловості”, керуючись п. 9 ч. 1 ст. 39 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”:
1. Затвердити склад робочої групи для здійснення заходів щодо підготовки створення нових робочих місць для працевлаштування незайнятого населення, що перебуває на обліку в державній службі зайнятості вугледобувних регіонів, де ліквідовано шахти (додається).
2.   Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Ареф’єва Ю.Є.
  
Голова обласної
держадміністрації                                                             О.М.АНТІПОВ