Текст документа: Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ”


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 грудня 2006 року № 1215


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ”

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ”, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 186, 209 Земельного кодексу України,        п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України „Про оренду землі”, постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2002 р. № 502 „Про затвердження Порядку зміни цільового призначення земель, які перебувають у власності громадян або юридичних осіб”, Законом України „Про місцеві державні адміністрації” та враховуючи рішення Кремінської районної ради від 16.11.2006 № 7/9:
1.       Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ” для розміщення Ольгівської установки підготовки газу (перша черга) за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Макіївській сільській раді Кремінського району Луганської області (додається).
2.       Змінити цільове призначення земель сільськогосподарського призначення, які знаходяться у власності громадянки Черенок Олени Миколаївни площею 0,95 га на період оренди, на землі промисловості.
3.       Надати земельну ділянку товариству з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ” в довгострокову оренду строком на 49 років для розміщення Ольгівської установки підготовки газу (перша черга) площею 0,95 га, розташовану за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Макіївській сільській раді Кремінського району.
 4.       Товариству з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ” у двомісячний термін відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва, заподіяні вилученням сільськогосподарських угідь для потреб, не пов’язаних із сільськогосподарським виробництвом, на загальну суму 64704 грн (шістдесят чотири тисячі сімсот чотири гривні).
5.       Власнику земельної ділянки Черенок Олені Миколаївні укласти договір оренди землі з товариством з обмеженою відповідальністю „КУБ-ГАЗ” за умови відшкодування втрат, зазначених пунктом 4 цього розпорядження.
6.       Контроль за виконанням цього розпорядження покласти
на першого заступника голови облдержадміністрації Ареф’єва Ю.Є.
  
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                        О.М.АНТІПОВ