Текст документа: Про деякі заходи щодо організації дитячого відпочинку під час зимових канікул 2007-2008 навчального року


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 18 грудня 2007 року № 1602


Про деякі заходи щодо організації дитячого відпочинку під час зимових канікул 2007-2008 навчального року

Відповідно до Указу Президента України від 30.11.2007 № 1173/2007 „Про заходи щодо організації та проведення новорічних і різдвяних свят для дітей” з метою створення належних умов для організації дитячого відпочинку під час зимових канікул 2007-2008 навчального року:
 
1. Управлінню у справах молоді та спорту облдержадміністрації (Касаткін А.А.) забезпечити облаштування наливної ковзанки на території Луганського фізкультурно-оздоровчого центру „Авангард”.
 
2. Управлінням: освіти і науки (Цимбал І.І.), у справах молоді та спорту (Касаткін А.А.) облдержадміністрації організувати відвідування наливних ковзанок дітьми та учнівською молоддю під час зимових канікул 2007-2008 навчального року.
 
3. Зобов’язати райдержадміністрації, рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення вжити заходів щодо облаштування наливних ковзанок згідно із їх нормативними технічними вимогами на площинних спортивних спорудах загальноосвітніх закладів, за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення. Про проведену роботу поінформувати управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації до 20 січня 2008 року.
 
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Заблоцького В.В.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                         О.М.АНТІПОВ