Текст документа:

Про покладення обов’язків та встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 жовтня 2013 року № 1577 - к


Про покладення обов’язків та встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника


Керуючись абзацом третім підпункту 1 «г» пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», у зв’язку з відпусткою начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації, з метою матеріальної компенсації за додатково виконувану роботу тимчасово відсутнього керівника:

 

1. Покласти виконання обов’язків начальника відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації на головного спеціаліста цього відділу Іванцова Віктора Миколайовича на період відпустки Уланова В.О. з 14 жовтня до 12 листопада 2013 року включно.

 

2. Встановити головному спеціалісту відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Іванцову В.М. доплату за виконання обов’язків начальника цього відділу Уланова В.О. на період його відпустки у розмірі різниці між його фактичним посадовим окладом (без урахування надбавок) і посадовим окладом                 Іванцова В.М.

 

3. Відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Красюк С.В.) здійснити нарахування доплати з використанням для              цього різниці між посадовим окладом (без урахування надбавок)                  Уланова В.О. і посадовим окладом Іванцова В.М.

 

 

 

 

Голова                                                                                       В.М.ПРИСТЮК