Текст документа: Про підготовку та відзначення в області Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 грудня 2007 року № 1557


Про підготовку та відзначення в області Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

На виконання Указу Президента України від 10.11.2006  № 945/2006 „Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС”, з метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС:
 
1. Затвердити склад робочої групи та план заходів з підготовки та відзначення в області Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (додаються).
 
2. Рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення, зобов’язати   голів   райдержадміністрацій розробити та провести заходи щодо відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
 
3. Начальнику управління у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В.О.) забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації заходів, присвячених відзначенню Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
 
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації Заблоцького В.В., Хунова Ю.А.
 
 
 
Перший заступник голови

обласної держадміністрації                                                         Ю.Є.АРЕФ’ЄВ