Текст документа:

Про відрядження Репицького А.В., Скубака А.А., Осипенка В.Р.


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 жовтня 2013 року № 1622 - а


Про відрядження Репицького А.В., Скубака А.А., Осипенка В.Р.


Відповідно до листа голови Донецької обласної державної адміністрації Шишацького А.В. від 18.06.2013 № 01/19-1179, з метою участі у VI Міжнародному інвестиційному саміті «Сталий розвиток: енергоефективність, ресурсозбереження, екобезпека»:

 

1. Убуваю до м. Донецька, Донецької облдержадміністрації, строком на
2 доби, з 17.10.2013.

 

2. Відрядити директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Скубака Андрія Анатолійовича, заступника директора – начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації, виконуючого обов’язки директора цього Департаменту Осипенка Валерія Річардовича до м. Донецька, Донецької облдержадміністрації, строком на 2 доби, з 17.10.2013.

 

3. На період відрядження Осипенка В.Р. виконання обов’язків директора Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації покласти на Гетманчука Олега Леонідовича, начальника відділу зовнішньоекономічної діяльності управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності цього Департаменту.

 

 

 

 

Заступник голови,

виконуючий обов’язки голови                                               А.В.РЕПИЦЬКИЙ