Текст документа: Про актуальні питання соціально-економічного розвитку Антрацитівського району та першочергові завдання до кінця 2007року в світлі соціальних ініціатив Президента України


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 10 вересня 2007 року № 1132


Про актуальні питання соціально-економічного розвитку Антрацитівського району та першочергові завдання до кінця 2007року в світлі соціальних ініціатив Президента України

Виходячи з підсумків роботи Антрацитівської райдержадміністрації в першому півріччі 2007 року по забезпеченню сталого соціально-економічного розвитку, з метою усунення недоліків і прискорення вирішення проблем, які негативно впливають на розвиток економіки та функціонування соціальної сфери,  керуючись ст. 33 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:
          1. Звіт голови Антрацитівської районної державної адміністрації Коробкина О.І. про діяльність райдержадміністрації щодо соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2007 року взяти до відома (додається).
          2. Голові Антрацитівської райдержадміністрації Коробкину О.І.:
          2.1. Звернути увагу на недоліки в організації роботи з підприємствами промислової, сільськогосподарської галузей щодо поліпшення платіжної дисципліни, ліквідації кредиторської і дебіторської заборгованостей, розвитку соціальної сфери району.
         2.2. Здійснити аналіз соціально-економічних показників за І півріччя   2007 року та розробити заходи щодо усунення недоліків, які стримують динамічний розвиток відповідних галузей економіки і соціальної сфери. Забезпечити виконання Плану заходів Кабінету Міністрів України, спрямованих на забезпечення соціально-економічного зростання у другому півріччі 2007 року.
         2.3. Організувати роботу, направлену на раціональне використання орних земель, збереження та нарощування поголів’я великої рогатої худоби, запровадження передових технологій вирощування сільгоспкультур, підвищення ефективності роботи агроформувань району.
         2.4. На засіданнях районної комісії по роботі зі збитковими підприємствами розглянути  стан   справ     на    них,    проаналізувати    дієвість
розроблених заходів щодо покращання їх фінансового оздоровлення, скорочення простроченої кредиторської та дебіторської заборгованостей.
         2.5. Продовжити роботу, спрямовану на виконання підприємствами району бюджетних зобов’язань, скорочення податкового боргу, боргу по страхових внесках до соціальних фондів, ліквідацію заборгованості із заробітної плати.
         2.6. Завершити реалізацію заходів щодо своєчасної підготовки об’єктів соціальної сфери, житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Взяти під особистий контроль стан розрахунків за спожиті енергоносії, забезпечити їх своєчасне та повне надходження від суб’єктів господарювання та закладів бюджетної сфери, суттєве скорочення боргу населення.
         2.7. Розгорнути роботу стосовно втілення в життя соціальних ініціатив райдержадміністрації, прийнятих в розвиток соціальних ініціатив Президента України, передбачивши відповідні заходи в Програмі соціально-економічного розвитку району на 2008 рік.
         2.8. Забезпечити виконання вимог Закону України «Про вибори народних депутатів України» та відповідних указів Президента України щодо проведення позачергових виборів народних депутатів України в частині повноважень органів державної виконавчої влади.
         3. Головним управлінням облдержадміністрації: промисловості та розвитку інфраструктури (Смірнов М.М.), економіки (Зінченко А.М.) сприяти скорішому затвердженню змін до плану санації ВАТ «Іванівський верстатозавод», стабілізації ситуації на ВАТ «Титан».
         4. Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації (Поліщук О.А.) прискорити вирішення питання щодо надання путівок мешканцям району до будинку-інтернату для людей похилого віку.
5.   Службі автомобільних доріг у Луганській області (Корляков Б.М.) здійснити заходи щодо закінчення будівництва дороги по Лутугинській дільниці напрямку Луганськ – Антрацит.
6.   Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації згідно з розподілом функціональних обов’язків.
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                             О.М.АНТІПОВ