Текст документа: Про актуальні питання соціально-економічного розвитку Сватівського району та першочергові завдання до кінця 2007 року в світлі соціальних ініціатив Президента України


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 вересня 2007 року № 1105


Про актуальні питання соціально-економічного розвитку Сватівського району та першочергові завдання до кінця 2007 року в світлі соціальних ініціатив Президента України

Виходячи з аналізу підсумків роботи Сватівської райдержадміністрації в першому півріччі 2007 року по забезпеченню сталого соціально-економічного розвитку району, з метою підвищення ефективності її діяльності, керуючись ст. 33 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”:
1. Звіт голови Сватівської районної державної адміністрації Мормуля В.В. про діяльність райдержадміністрації щодо соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2007 року взяти до відома (додається).
2. Голові Сватівської райдержадміністрації Мормулю В.В.:
2.1. Звернути увагу на недостатню роботу з підприємствами промислової, сільськогосподарської галузей щодо дотримання платіжної дисципліни, зменшення кредиторської і дебіторської заборгованостей.
2.2. Вжити вичерпних заходів щодо підвищення ефективності роботи комісії райдержадміністрації з погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат на підприємствах району до кінця поточного року. 
2.3. Організувати роботу, направлену на раціональне використання орних площ, збереження і нарощування поголів’я худоби та птиці, збільшення її продуктивності, підвищення врожайності сільськогосподарських культур за рахунок впровадження передових технологій обробки, посіву насінням не менше другої репродукції.
2.4. Вжити заходів щодо забезпечення повних та своєчасних розрахунків підприємствами і організаціями району за спожиті енергоносії.
2.5. Взяти під особистий контроль своєчасне завершення підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період.
2.6. Організувати проведення виїзних засідань нарад райдержадміністрації у населених пунктах району, які є проблемними щодо вирішення соціальних питань.
2.7. Здійснити аналіз показників комплексної оцінки соціально-економіч-ного розвитку району за I півріччя 2007 року.
Розробити заходи щодо усунення недоліків, що стримують динамічний розвиток відповідних галузей і сфер діяльності, приділивши першочергову увагу питанням підвищення реального життєвого рівня населення, ефективності промислового і сільськогосподарського виробництва, розвитку підприємницької та інвестиційної діяльності.
2.8. Розгорнути роботу по реалізації соціальних ініціатив райдержадміні-страції, прийнятих в розвиток соціальних ініціатив Президента України, передбачивши відповідні заходи в Програмі економічного та соціального розвитку району на 2008 рік.
2.9.  Забезпечити виконання вимог Закону України “Про вибори народних депутатів України” та відповідних указів Президента України щодо проведення позачергових виборів народних депутатів України в частині повноважень органів державної виконавчої влади.
3. Службі автомобільних доріг у Луганській області
(Корляков Б.М.) розглянути можливість включення до переліку ремонтів доріг на 2008 рік проведення планово-поперджувального ремонту районних автодоріг:   С131326 Комсомольський – Рудівка; С 131317 Кругле - Рудівка.
4. Комісії облдержадміністрації з розподілу коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища спільно з Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Луганській області (Арапов О.А.) розглянути питання щодо включення до переліку природоохоронних об¢єктів, фінансування яких буде здійснюватися у  2008 році:
- будівництва водопроводу в с. Новоселівці (2 км);
- будівництва дренажних систем в м. Сватовому.
5. Управлінню  містобудування  та  архітектури  облдержадміністрації (Поздняков М.В.) розглянути можливість включення до переліку об’єктів, що фінансуються за рахунок державного бюджету на 2007 рік, газифікації с. Райгородки, с. Новониканорівки, на 2008 рік - газифікацію сіл Рудівки, Містків.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації згідно з розподілом функціональних обов’язків.
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                    О.М.АНТІПОВ