Текст документа:

Про попередню оплату робіт по об’єкту «Проведення невідкладних аварійно-відбудовних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в житловому будинку по вул. Т.Шевченка, 4, у м. Луганську»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 листопада 2013 року № 1816


Про попередню оплату робіт по об’єкту «Проведення невідкладних аварійно-відбудовних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в житловому будинку по вул. Т.Шевченка, 4, у м. Луганську»


Відповідно до підпункту 1 пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України  від 09.10.2006 № 1404 «Питання попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», Порядку державного фінансування капітального будівництва,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1764, розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.09.2013 № 733-р «Про виділення коштів для проведення невідкладних аварійно-відбудовних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в житловому будинку по вул. Т.Шевченка, 4, у м. Луганську», розпорядження голови облдержадміністрації від 22.10.2013           № 1656 «Про затвердження переліку витрат, пов'язаних із проведенням невідкладних аварійно-відбудовних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в житловому будинку по вул. Т.Шевченка, 4, у                        м. Луганську, та визначення розпорядника бюджетних коштів нижчого рівня», з метою проведення невідкладних аварійно-відбудовних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

 

1. Надати дозвіл управлінню з питань будівництва Луганської міської ради передбачити у договорах про закупівлю робіт за бюджетні кошти умови щодо здійснення попередньої оплати матеріалів, конструкцій до 30 відсотків вартості річного обсягу  робіт з реконструкції по об’єкту «Проведення невідкладних аварійно-відбудовних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що склалася в житловому будинку по вул. Т.Шевченка, 4, у                        м. Луганську» терміном до 31 грудня 2013 року.

 

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника

голови – керівника апарату облдержадміністрації Тихоновського С.Г.

 

Голова                                                                                               В.М.ПРИСТЮК