Текст документа: Про надання часткової фінансової допомоги сільськогосподарським підприємствам, які зазнали збитків внаслідок посухи в травні 2007 року


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 серпня 2007 року № 1028


Про надання часткової фінансової допомоги сільськогосподарським підприємствам, які зазнали збитків внаслідок посухи в травні 2007 року

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 549-р „Про надання часткової фінансової допомоги сільськогосподарським підприємствам, які зазнали збитків внаслідок пилових буревіїв, що сталися 23-24 березня, посухи в травні та градобою в червні 2007 року”, з метою надання сільськогосподарським підприємствам області фінансової допомоги:
1. Затвердити розподіл коштів, виділених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 549-р „Про надання часткової фінансової допомоги сільськогосподарським підприємствам, які зазнали збитків внаслідок пилових буревіїв, що сталися 23-24 березня, посухи в травні та градобою в червні 2007 року”, сільськогосподарським підприємствам області,  які  зазнали  збитків внаслідок посухи в травні 2007 року, у сумі 6589 тис. гривень з  резервного фонду Державного бюджету України на умовах їх повернення до державного бюджету до 15 грудня 2008 року (додається).
2. Доручити райдержадміністраціям та запропонувати виконкому Ровеньківської міської ради укласти договори із сільськогосподарськими підприємствами області про надання часткової фінансової допомоги та здійснити перерахування коштів  згідно з розподілом.   
3. Визначити Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації розпорядником коштів нижчого рівня, виділених з резервного фонду Державного бюджету України в сумі 6589 тис. грн для надання фінансової допомоги сільськогосподарським підприємствам області, які зазнали збитків внаслідок посухи в травні 2007 року, на умовах їх повернення до державного бюджету до кінця 2008 року.
4. Головному управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації до 20 грудня 2008 року звітувати про використання виділених коштів та забезпечити їх повернення до Державного бюджету України.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Ареф’єва Ю.Є.  
 
 
 
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                     О.М.АНТІПОВ