Текст документа: Про внесення змін до розпорядження голови обласної держадміністрації від 16.04.2007 № 422


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 серпня 2007 року № 988


Про внесення змін до розпорядження голови обласної держадміністрації від 16.04.2007 № 422

З метою приведення у відповідність до Положення про Міжвідомчу комісію з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2007 № 257 (зі змінами), та у зв’язку із кадровими змінами:
внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 16.04.2007
№ 422 «Про створення робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств» такі зміни:
1. У Положенні про робочу групу з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств, затвердженому зазначеним розпорядженням:
пункти 5, 6, 8 викласти в такій редакції:
«5. Робоча група діє у складі голови, співголови, двох заступників голови, секретаря та членів робочої групи.
Голова робочої групи, співголова і один із заступників голови призначаються зі складу керівництва облдержадміністрації; другий із заступників голови і секретар – зі складу керівництва Луганського територіального управління Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку.
Членами робочої групи призначаються керівники або заступники керівників відповідних відділів та управлінь облдержадміністрації, спеціалісти органів виконавчої влади, правоохоронних органів.
6. Голова, співголова робочої групи:
- організовує роботу робочої групи;
- скликає засідання робочої групи;
- веде засідання робочої групи;
- підписує листи, звернення та інші документи, підготовлені робочою групою за результатами її діяльності.
8. Пропозиції до розгляду питань на засіданні робочої групи вносять голова, співголова, заступники голови, секретар та члени робочої групи.
За наслідками відповідного обміну інформацією та з метою уникнення дублювання в роботі Міжвідомчої комісії та робочої групи конфліктні ситуації навколо підприємств, що знаходяться на опрацюванні та/або вже були розглянуті, не включаються до порядку денного засідань робочої групи.
Про результати розгляду питань на засіданнях робочої групи та вжиті заходи голова або співголова робочої групи повідомляє Міжвідомчу комісію не пізніше ніж на третій день після відповідного засідання та направляє при цьому копії матеріалів засідання робочої групи.
На відповідний запит Міжвідомчої комісії робоча група надає матеріали по окремих зверненнях для розгляду на засіданні Міжвідомчої комісії.
До участі в засіданні робочої груп можуть залучатися представники інших територіальних підрозділів органів виконавчої влади».
2. Склад робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств, затверджений зазначеним розпорядженням, викласти в новій редакції, що додається.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                        О.М.АНТІПОВ