Текст документа: Про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2007 року та затвердження складу обласної призовної комісії


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 03 серпня 2007 року № 978


Про підготовку та проведення призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2007 року та затвердження складу обласної призовної комісії

На виконання Указу Президента України від 22.11.2006 № 993/2006   «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу громадян України та звільнення в запас військовослужбовців у 2007 році», відповідно до Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002      № 352„Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом”, з метою організації і проведення призову на строкову військову службу в Луганській області:
 
1. Рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення і виконкомам районних у м. Луганську рад, зобов’язати голів районних держадміністрацій:
1.1. Розробити план заходів, пов’язаних з підготовкою та проведенням призову громадян на строкову військову службу.
1.2. Проаналізувати підсумки призову у жовтні-листопаді 2007 року та до 10.12.2007 надати відповідну інформацію відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації.
2. Головному управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації (Висоцький А.А.):
2.1. Направити кваліфікованих лікарів-спеціалістів для роботи в обласній медичній комісії.
2.2. Включити до складу обласної призовної медичної комісії лікарів-спеціалістів медичної комісії Ленінського райвійськкомату м. Луганська як дублерів, з метою недопущення зривів у її роботі.
2.3. Забезпечити контроль та надання практичної допомоги установам охорони здоров’я щодо завершення до 25.11.2007 медичного обстеження призовників та проведення лікувальних заходів з їх оздоровлення.
3. Управлінню МВС України в Луганській області (Науменко А.В.) на період проведення призову забезпечити охорону громадського порядку на призовних дільницях міськрайвійськкоматів, обласному збірному пункті, залізничному вокзалі та надання допомоги у розшуку призовників, які ухиляються від призову на строкову військову службу.
4. Управлінню культури і туризму облдержадміністрації (Овчаренко Г.Е.) надати допомогу в організації на обласному збірному пункті заходів щодо культурного забезпечення дозвілля призовників.
5. Затвердити склад обласної призовної комісії на період призову на строкову військову службу  у жовтні-листопаді 2007 року (додається). 
6. Це розпорядження набирає чинності з 1 вересня 2007 року.
7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної держадміністрації Запорожцева М.В.
 
 
 
Перший заступник голови,
виконуючий обов’язки голови
обласної держадміністрації                                                               Ю.Є.АРЕФ’ЄВ