Текст документа:

Про передачу майна


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 листопада 2013 року № 2016


Про передачу майна


Відповідно до Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 23.08.2013 № 1191 «Про внесення змін до структури та чисельності структурних підрозділів облдержадміністрації»:

 

 

                    1. Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації передати на баланс управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації індивідуально визначене майно первісною балансовою вартістю 306764,27 грн (триста шість тисяч сімсот шістдесят чотири гривні 27 коп.), залишковою балансовою вартістю 74657,77 (сімдесят чотири тисячі шістсот п’ятдесят сім гривень 77 коп.) згідно з додатком 1.

 

          2. Створити комісію з приймання-передачі індивідуально визначеного майна з балансу Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації на баланс управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації у складі згідно з додатком 2.

 

          3. Комісії, зазначеній у пункті 2 цього розпорядження, у термін до 01.12.2013 в установленому чинним законодавством порядку здійснити передачу майна та оформити відповідні акти приймання-передачі.

 

          4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івченка А.Г.

 

 

Голова                                                                                                           В.М.ПРИСТЮК


Завантажити додаток 1. Перелік майна Перелік майна
Завантажити додаток 2. Склад Склад