Текст документа:

Про безоплатну передачу з державної у комунальну власність об'єкта житлового фонду, придбаного для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 листопада 2013 року № 2024


Про безоплатну передачу з державної у комунальну власність об'єкта житлового фонду, придбаного для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи


Відповідно до  пункту 4 частини першої статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», законів України  «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», «Про управління об'єктами державної власності», керуючись Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2011 № 1198, враховуючи рішення Стахановської міської ради від 30.10.2013 № 909/16 «Про надання згоди на безоплатне прийняття квартири з державної власності у комунальну власність територіальної громади м. Стаханова»:

 

1. Передати безоплатно в комунальну власність територіальної громади міста Стаханова Луганської області об'єкт житлового фонду, придбаний для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  та потребують поліпшення житлових умов, а саме: однокімнатну квартиру загальною площею 30,3 кв. м, розташовану за адресою: пр. Леніна, буд. 38, кв. 30, м. Стаханов,  балансовою вартістю 102000,00 грн.

 

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації (Токаренко С.В.) у встановленому чинним законодавством порядку здійснити передачу об'єкта житлового фонду, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження.

 

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.

 

 

Голова                                                                                           В.М.ПРИСТЮК