Текст документа:

Про припинення права постійного користування земельними ділянками державному підприємству «Хімічний завод «Південний»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 10 січня 2014 року № 2


Про припинення права постійного користування земельними ділянками державному підприємству «Хімічний завод «Південний»


Відповідно до статей 141, 142 Земельного кодексу України, глави 17 Цивільного кодексу України, на підставі клопотання державного підприємства «Хімічний завод «Південний» про припинення права постійного користування земельними ділянками, у зв’язку із відчуженням права власності на об’єкти нерухомого майна та добровільною відмовою:

 

1. Припинити державному підприємству «Хімічний завод «Південний» права постійного користування земельними ділянками, наданими для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості:

- площею 2,2972 га та 0,0309 га, розташованими в межах населеного пункту за адресою: вул. Заводська, 1Г/23, м. Рубіжне, Луганська область;

- площею 9,2373 га, розташованою в межах населеного пункту за адресою: вул. Заводська, 1Г/2, м. Рубіжне, Луганська область;

- площею 19,8026 га, розташованою в межах населеного пункту за адресою: комплекс будівель та споруд № 1, Кудряшівська сільська рада, Кремінський район, Луганська область.

 

2. Управлінню Держземагентства у м. Сєвєродонецьк внести відповідні зміни до державної статистичної звітності щодо кількісного та якісного обліку земель.

 

 

 

Перший заступник голови,

виконуючий обов’язки голови                                                Е.М.ЛОЗОВСЬКИЙ