Текст документа: Про план заходів щодо підготовки пропозицій до проекту Державного бюджету України та формування місцевих бюджетів на 2009 рік


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 05 серпня 2008 року № 1020


Про план заходів щодо підготовки пропозицій до проекту Державного бюджету України та формування місцевих бюджетів на 2009 рік

З метою забезпечення своєчасної та якісної підготовки пропозицій до проекту Державного бюджету України, формування показників обласного бюджету й бюджетів  міст і районів на 2009 рік, виходячи з Декларації цілей та завдань бюджету на 2009 рік, схваленої постановою Кабінету Міністрів України від 05.03.2008 № 160:
1. Затвердити план заходів щодо підготовки пропозицій до проекту Державного бюджету України та формування місцевих бюджетів на 2009 рік (додається).
2. Рекомендувати міським головам міст обласного значення організувати проведення аналогічних заходів щодо організації роботи зі складання та затвердження місцевих бюджетів і підготовки пропозицій до проекту Державного бюджету України на 2009 рік.
3. Головам райдержадміністрацій забезпечити проведення заходів щодо організації роботи зі складання та затвердження місцевих бюджетів і підготовки пропозицій до проекту Державного бюджету України на 2009 рік.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                 О.М.АНТІПОВ