Текст документа:

Про затвердження Порядку виплати винагород спортсменам області - чемпіонам та призерам Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігор та їх тренерам


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 серпня 2008 року № 1156

(Документ втратив чинність)


Про затвердження Порядку виплати винагород спортсменам області - чемпіонам та призерам Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігор та їх тренерам


Відповідно до рішення обласної ради від 31.07.2008 № 23/29, з метою відзначення спортсменів і тренерів, досягнення яких сприяють утвердженню міжнародного авторитету України та Луганської області:
 
затвердити Порядок виплати винагород спортсменам області – чемпіонам та призерам Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських ігор та їх тренерам, що додається.
 
 
 
 
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                      О.М.АНТІПОВ
 
 
 
 
 
 
 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови
облдержадміністрації
„ 28 ” серпня 2008 р. № 1156
 
ПОРЯДОК
виплати винагород спортсменам області – чемпіонам та призерам Олімпійських,
Паралімпійських і Дефлімпійських ігор та їх тренерам
 
1. Винагороди за високі спортивні результати на змаганнях найвищого міжнародного рівня виплачуються:
спортсменам, спортсменам-інвалідам, представникам Луганської області у складі збірних команд України, які зайняли перше, друге і третє місце на Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх в індивідуальних та командних видах програми (далі – спортсмени);
тренерам, які брали безпосередню участь у підготовці спортсменів, які зайняли перше, друге і третє місце у складі збірних команд України на Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх (далі – тренери).
2. Винагороди спортсменам виплачуються у таких розмірах: за зайняте 1 місце – 100 тисяч гривень, 2 місце – 75 тисяч гривень, 3 місце – 50 тисяч гривень. Тренерам виплачується 50 відсотків загальної суми відповідної винагороди спортсмена, отриманої за призове місце на Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх в індивідуальних та командних видах програми.
3. Списки спортсменів і тренерів формуються управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації на підставі підсумків участі збірних команд України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх за погодженням з обласними організаціями фізкультурно-спортивних товариств та обласним центром з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".
4. Списки спортсменів і тренерів із зазначенням розмірів винагород затверджуються наказами управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
5. Виплата винагород спортсменам здійснюється за кожне зайняте призове (I - III) місце по кожному виду програми (виступу). Якщо спортсмен на одному змаганні зайняв кілька призових місць, винагорода виплачується за кожне призове місце.
6. Якщо у підготовці спортсмена до участі в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх брали участь кілька тренерів, то винагорода, зазначена у п. 2 цього Порядку, розподіляється між ними у рівних частках.
7. Виплата винагород здійснюється управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на заходи фізичної культури і спорту за кодом економічної класифікації 1343 „Трансферти населенню”, у місячний строк після затвердження списків спортсменів і тренерів.
 
 
Заступник голови – керівник
апарату облдержадміністрації                                         С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ