Текст документа: Про розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в установах комерційних банків України


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13 листопада 2008 року № 1548


Про розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в установах комерційних банків України

Відповідно до пункту 2 статті 17, статті 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», керуючись пунктом 6 рішення обласної ради від 29.05.2008 № 22/13 «Про внесення змін до обласного бюджету на 2008 рік», з метою наповнення доходної частини обласного бюджету та забезпечення виконання обласних програм:
 
1. Створити конкурсну комісію з відбору банків для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в установах комерційних банків України, затвердивши її склад та Положення про неї, що додаються.
 
2. Затвердити Порядок проведення конкурсу з відбору банків для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в установах комерційних банків України, що додається.
 
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                          О.М.АНТІПОВ