Текст документа:

Про затвердження тарифів на платні послуги з проведення медичних оглядів, що надаються комунальним закладом «Луганська міська багатопрофільна лікарня № 8»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 лютого 2014 року № 92
Зареєстровано у Головному управлінні юстиції у Луганській області 26 лютого 2014 року за № 15/1434

Про затвердження тарифів на платні послуги з проведення медичних оглядів, що надаються комунальним закладом «Луганська міська багатопрофільна лікарня № 8»


Відповідно до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р.
№ 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)», від
17 вересня 1996 р. № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти»:

1.     Затвердити тарифи на проведення щозмінного передрейсового або післярейсового медичних оглядів водіїв транспортних засобів за договорами із суб’єктами господарювання в розмірі 6,33 грн без ПДВ.

2.     Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Наша газета».

3.     Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації забезпечити опублікування цього розпорядження у газеті «Наша газета».

4.     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Репицького А.В.

 

 

Голова                                                                                          В.М. ПРИСТЮК