Текст документа: Додатки до Порядку


Додаток до розпорядження голови облдержадміністрації
від 13 листопада 2008 року № 1548


Додатки до Порядку

       Додаток 1
       до Порядку  
 
 
Дата реєстрації заяви
Реєстраційний номер
Підпис секретаря Комісії
 
 
 
 
Заява
на участь у конкурсі з відбору банків для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в установах комерційних банків України
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
________________________________________________________________
/найменування банку/
________________________________________________________________________________________________________________________________________
/юридична адреса/
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
/Прізвище, ім’я, по батькові, № довіреності представника банку/
       
Прошу прийняти заяву на участь у конкурсі з відбору банків для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на вкладних (депозитних) рахунках в установах комерційних банків України за лотом __________________________________________________________________
__________________________________________________________________.
        Необхідний для розгляду Комісією пакет документів додається.
        З порядком проведення конкурсу ознайомлен __ та згоден /згодна/.
        Контактні телефони, факс, e-mail:
_________________________________________________________________
 
 
Дата _____________                                                Підпис_________________
 
 
 
 
 
Додаток 2
до Порядку 
 
ДОГОВІР № ___
банківського вкладу
 
м. Луганськ                                                                  „___” _________ 200_ року
 
Головне фінансове управління Луганської обласної державної адміністрації в особі начальника управління Балкового Юрія Івановича, що діє на підставі Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та Положення про Головне фінансове управління Луганської облдержадміністрації, надалі іменується ”Вкладник”, з однієї сторони, і _________ - резидент України в особі керуючого __________, що діє на підставі ____________, надалі іменується „Банк”, з іншої сторони (в подальшому разом іменуються «Сторони», а кожна окремо – «Сторона»), уклали цей Договір банківського вкладу (надалі іменується «Договір») про таке.
 
1.     ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ
 
1.1. Вкладник передає Банку на строковий депозитний рахунок (надалі іменується Рахунок) грошові кошти в національній валюті України (надалі іменується «Вклад») в сумі та на строк, що визначені цим Договором, а Банк приймає Вклад, що надійшов, та зобов’язується виплачувати Вкладникові таку суму грошових коштів в національній валюті України та відсотки на неї в порядку та на умовах, встановлених цим Договором.
 
2. СУМА ВКЛАДУ
 
2.1. Сума Вкладу за цим Договором становить _______________________ (______________________________________) грн.
 
3. УМОВИ ВКЛАДУ
 
3.1. Операції за Рахунком здійснюються згідно із чинним законодавством України.
3.2. Датою внесення Вкладником Вкладу є день надходження коштів на Рахунок.
3.3. Внесення грошових коштів на Рахунок від третіх осіб не допускається.
3.4. Повернення Вкладу Вкладнику здійснюється Банком у порядку та на умовах, установлених цим Договором, на поточний рахунок Вкладника, визначений у розділі 11 цього Договору.
3.5. Датою повернення Банком Вкладу є день надходження коштів на поточний рахунок Вкладника, визначений у розділі 11 цього Договору.
3.6. Якщо дата закінчення строку розміщення Вкладу припадає на неробочий (вихідний, святковий) день, то днем повернення Вкладу є наступний за ним робочий день.
3.7. Поповнення суми Вкладу, встановленої пунктом 2.1 цього Договору, за рахунок перерахування Вкладником додаткових грошових коштів не допускається.
3.8. Відсоткова ставка на суму Вкладу становить ______________________ (___________________) відсотків річних.
3.9. Сплата нарахованих відсотків здійснюється на рахунок                        № 31414534700001 в ГУДКУ в Луганській області МФО 804013 ЄДРПОУ 000224450.
3.10. Розмір відсотків не може бути змінений протягом усього строку дії Договору.
3.11. Відсотки на Вклад нараховуються від дня, наступного за днем надходження Вкладу на Рахунок, до дня, який передує його поверненню Вкладникові (тобто не враховуються день зарахування коштів на рахунок та день списання коштів з рахунку).
При нарахуванні відсотків за цим Договором використовується метод визначення умовної кількості днів “факт/факт”, тобто визначається фактична кількість днів місяця і року. Банк нараховує на Вклад відсотки в останній робочий день кожного календарного місяця, а також на дату повернення Вкладу зі спливом строку, встановленого пунктом 3.13 цього Договору, чи у разі дострокового повернення на фактичний залишок Вкладу, що знаходився на Рахунку, включаючи дату нарахування.
3.12. Відсотки на суму Вкладу перераховуються Вкладнику окремо від суми Вкладу в перший робочий день кожного місяця за фактичний час знаходження суми Вкладу на Рахунку у попередньому місяці, а також при поверненні Вкладу зі спливом строку, вказаного в пункті 3.13 цього Договору, чи при достроковому поверненні Вкладу.
3.13. Строк Вкладу за цим Договором становить: ______________________ з дня його внесення Вкладником на Рахунок.
3.14. Вкладник має право дострокової вимоги Вкладу або його частини за умовою, передбаченою підпунктом 5.3.2 пункту 5.3 цього Договору. При цьому до Вкладника не можуть бути застосовані будь-які санкції чи додаткові умови (в тому числі зміна відсоткової ставки).
3.15. У разі реорганізації (ліквідації) будь-якої із Сторін усі обов’язки такої Сторони, зазначені у цьому Договорі, у повному обсязі повинні бути виконані до дати реорганізації (ліквідації).
 
4. ТАРИФИ
 
4.1. За виконання Банком операцій за Рахунком Вкладника останній сплачує Банку грошову суму, розмір та строк оплати якої встановлено в Тарифах Банку, що діють на день здійснення Вкладником операцій за Рахунком.
4.2. Тарифи, в яких встановлюється розмір та строк оплати за здійснення Банком операцій за Рахунком, встановлюються Банком самостійно та протягом дії цього Договору можуть змінюватись Банком в односторонньому порядку, про що Вкладник надає згоду Банку, підписавши цей Договір.
4.3. Підписавши цей Договір Вкладник підтверджує, що він належним чином ознайомлений та погоджується з Тарифами Банку, які діяли на день укладання цього Договору.
4.4. Нові Тарифи, які були змінені Банком після підписання цього Договору, та строк введення їх в дію доводяться до відома Вкладника шляхом направлення письмового повідомлення на його адресу, вказану в розділі 11 цього Договору в 3 денний строк з дати їх зміни.
 
5. ПРАВА І ОБОВ`ЯЗКИ СТОРІН
 
5.1. Банк зобов`язаний:
5.1.1. Відкрити Вкладнику Рахунок для подальшого зарахування на нього і обліку суми Вкладу.
5.1.2. Нараховувати відсотки на суму Вкладу у порядку та розмірі, указаних у цьому Договорі.
5.1.3. Перерахувати Вкладнику всю суму Вкладу і належні йому відсотки на його поточний рахунок у порядку, указаному в цьому Договорі.
5.1.4. Забезпечити збереження таємниці Вкладу, крім надання довідки про Рахунок і Вклад третім особам у випадках, прямо передбачених законами України.
5.1.5. Використовувати грошові кошти Вкладника на свій розсуд протягом строку дії цього Договору.
5.1.6. Надавати Вкладнику довідки про стан Рахунку.
5.1.7. Видавати Вкладнику виписку з Рахунку наступного робочого дня після здійснення операції за Рахунком.
5.1.8. Приймати та видавати документи за Рахунком Вкладнику за його вимогою.
5.1.9. Належним чином та сумлінно виконувати умови цього Договору.
5.1.10. Негайно письмово повідомляти Вкладника про виникнення обставин, які можуть перешкодити виконанню умов цього Договору.
 
5.2. Банк має право:
5.2.1. Відмовитися від виконання цього Договору у разі порушення Вкладником строку передачі Банку суми Вкладу, визначеного підпунктом 5.3.1 пункту 5.3. цього Договору.
 
5.3. Вкладник зобов’язаний:
5.3.1. Передати для зарахування суму Вкладу, встановлену в пункті 2.1 цього Договору, шляхом безготівкового перерахування грошових коштів на Рахунок не пізніше одного робочого дня з дати укладання цього Договору.
5.3.2. Повідомити Банк письмово про свій намір отримати Вклад або його частину за першою вимогою до спливу строку, встановленого пунктом 3.13 цього Договору, за 3 (три) робочих дні до запропонованої дати дострокової вимоги Вкладу або його частини.
5.3.3. Повідомити Банк про зміну банківських реквізитів та юридичної адреси письмово протягом трьох робочих днів з моменту їх зміни. У разі внесення змін та/або доповнень до установчих документів Вкладника протягом місяця з дати їх реєстрації в державних органах надати Банку оригінали або нотаріально засвідчені копії змін та/або доповнень до установчих документів, або копії нових установчих документів.
5.3.4. Поставити на облік Рахунок у органі Державної податкової служби України за місцем своєї державної реєстрації в строки, встановлені чинним законодавством України, та надати Банку оригінал повідомлення про взяття на облік Рахунку. 
5.3.5. Оплачувати послуги Банку за виконання останнім операцій за Рахунком на умовах, визначених розділом 4 цього Договору.
 
5.4. Вкладник має право:
5.4.1. Наступного робочого дня після здійснення операції за Рахунком отримувати від Банку виписку. У разі втрати Вкладником виписки за Рахунком отримувати дублікат виписки за письмовим запитом.
5.4.2. Отримувати нараховані Банком відсотки за користування Вкладом.
5.4.3. Вимагати повернення Вкладу або його частини до спливу строку, встановленого пунктом 3.13 цього Договору, у порядку, визначеному в підпункті 5.3.2 пункту 5.3 цього Договору.
5.4.4. Розпоряджатися грошовими коштами на Рахунку в порядку та на умовах, встановлених цим Договором та банківськими правилами.
5.4.5. Отримувати належним чином затверджені Тарифи Банку.
5.4.6. Отримувати повідомлення про закриття Рахунку в Банку та довідку про закриття Рахунку в день закінчення строку Договору. 
5.4.7. Вимагати від Банку належного та сумлінного виконання умов цього Договору.
 
6. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
 
6.1. Банк несе перед Вкладником повну відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору в порядку, встановленому цим Договором та чинним законодавством України.
6.2. У разі порушення Банком зобов’язання щодо повернення Вкладу після спливу строку, вказаного у пункті 3.13 цього Договору, або у разі вимоги Вкладника про дострокове повернення вкладу чи його частини та нарахованих відсотків за Вкладом, Банк сплачує Вкладнику пеню у розмірі 0,1 (одна десята) відсотка за кожний день прострочення від суми, сплату якої прострочено.
6.3. Сторона не несе відповідальності за порушення Договору, якщо доведе, що воно сталося не з її вини (умислу чи необережності).
7. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ
 
7.1. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані з ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.
7.2. Якщо відповідний спір не можливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного законодавства України.
 
8. ДІЯ ДОГОВОРУ
 
8.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту внесення Вкладу Вкладником.
8.2. Строк дії цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений пунктом 3.2 цього Договору, та закінчується у строк, визначений пунктом 3.13 цього Договору або у строк, визначений у додатковій угоді в разі дострокової вимоги Вкладу (його частини) Вкладником.
8.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.
8.4. Зміни у цей Договір набирають чинності з моменту належного оформлення Сторонами відповідної додаткової угоди до цього Договору, якщо інше не встановлено у додатковій угоді, цьому Договорі або чинним законодавством України.
   
9. ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ
 
9.1.Сторонипогодились, що в разі виникнення форс-мажорних обставин (дії нездоланної сили, яка не залежить від волі Сторін), а саме: блокади,        ембарго, валютних обмежень, інших дій держави, які унеможливлюють       виконання Сторонамисвоїх зобов’язань, пожеж, повеней, іншого стихійного лиха чи сезонних природних явищ, Сторонизвільняються від виконання своїх зобов’язань на час дії зазначених обставин. У разі, коли дія зазначених обставин триває більш як 30 днів, кожна із Сторінмає право на розірвання   Договоруі не несе відповідальності за таке розірвання за умови, що вона       повідомить про це іншу Сторону не пізніше як за 3 дні до розірвання.            
 
10. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ
 
10.1. Цей Договір підписується Сторонами та скріплюється їх печатками.
10.2. Цей Договір складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу. У кожної Сторони зберігається по одному примірнику цього Договору.
10.3. Зміни та доповнення до цього Договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, про що оформлюються додаткові угоди у письмовій формі у двох примірниках, які є невід’ємними частинами цього Договору.
10.4. Додаткові угоди та додатки до цього Договору є його невід'ємними частинами і мають юридичну силу у разі, якщо їх викладено у письмовій формі, підписано Сторонами та скріплено печатками.
10.5. Якщо інше прямо не передбачено цим Договором або чинним законодавством України, цей Договір може бути розірваний тільки за домовленістю Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього Договору.
10.6. Усі правовідносини, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, у тому числі пов'язані із дійсністю, укладенням, виконанням, зміною та припиненням цього Договору, тлумаченням його умов, визначенням наслідків недійсності або порушенням Договору, регламентуються цим Договором, банківськими правилами та відповідними нормами чинного законодавства України, а також застосовними до таких правовідносин звичаями ділового обороту на підставі принципів сумлінності, розумності та справедливості. 
 
11. МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ, РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН
 
БАНК
ВКЛАДНИК
 
Головне фінансове управління
Луганської облдержадміністрації
91016, м. Луганськ, пл. Героїв Великої
Вітчизняної війни, 3а
 
Код ЄДРПОУ 02311891
 
п/р № 31421000700001, в ГУДКУ
в Луганській області
 
МФО 804013
 
Тел. (0642)538456
 
Адреса для кореспонденції: 91016,
м. Луганськ, пл. Героїв Великої
Вітчизняної війни, 3а
Керуючий
 
________________________ 
 
М.П
Начальник
 
____________________ (Ю.І.Балковий)
 
М.П.