Текст документа: Про посилення на території області охорони хвойних насаджень в передноеорічний періоду 2008 році


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 грудня 2008 року № 1673


Про посилення на території області охорони хвойних насаджень в передноеорічний періоду 2008 році

 

      Відповідно до пункту 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою посилення охорони хвойних насаджень та попередження самовільних порубок у передноворічний період у 2008 році:

      1. Запропонувати Луганському обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Янченко В.І.), Луганській дирекції залізничних перевезень Донецької залізниці (Крючков В.О.), іншим постійним лісо- користувачам із залученням громадськості посилити охорону хвойних насаджень, закріплених за вказаними установами, від самовільних порубок.

      2. Рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення та головам райдержадміністрацій вжити заходів щодо попередження самовільних порубок хвойних насаджень і дерев з метою заготівлі та незаконної реалізації новорічних ялинок.

      3. Запропонувати Луганському обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Янченко В.І.), Головному управлінню МВС України в Луганській області (Гуславський В.С.), Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Луганській області (Арапов О.А.) здійснити організаційні заходи щодо проведення рейдів з метою охорони, виявлення та затримання осіб, які здійснюють самовільні порубки хвойних дерев.

      4. Рекомендувати Головному Луганському обласному управлінню у справах захисту прав споживачів (Лукашик М.Ф.), Головному управлінню МВС України в Луганській області за участю Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства забезпечити перевірку дотримання законності торгівлі новорічними ялинками в містах і районах області.

      5. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В.О.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів, що передбачені цим розпорядженням.

      6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Ольшанського О.П.

 

Голова обласної держадміністрації                                                                                                             О.М.АНТІПОВ