Текст документа:

Про усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів фізичною особою-підприємцем Колодько В.П.


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 березня 2009 року № 288


Про усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів фізичною особою-підприємцем Колодько В.П.


 

Відповідно до статей 6, 20 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів у Луганській області, погоджених головою Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва 18.12.2007, затверджених наказом представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Луганській області від 14.01.2008 № 1, розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.01.2008 № 14, зареєстрованих у Головному управлінні юстиції у Луганській області 18.01.2008 за № 2/844 (зі змінами, далі – Ліцензійні умови), та на підставі акта перевірки додержання ліцензіатом Ліцензійних умов від 16.03.2009 № 4:
 
1. Фізичній особі-підприємцю Колодько В.П.(93400, Луганська обл.,
м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, буд. 11, кв. 93, ідентифікаційний номер 1948313005, ліцензія серії АБ № 122671 від 13.12.2005) до 20.04.2008 усунути порушення Ліцензійних умов, а саме:
пункту 2.7 – щодо відсутності вивіски із зазначенням найменування ліцензіата; при вході до грального закладу – інформації про режим його роботи та заборону участі в азартних іграх особам віком до 18 років;
пункту 2.17 – щодо відсутності: даних  про облік грального обладнання, термін його експлуатації, сертифікатів відповідності до чинного законодавства; Переліку та правил ігор, що пропонуються;
пункту 2.19 – щодо Правил та Переліку азартних ігор, які повинні бути прошнуровані, пронумеровані та скріплені підписом керівника;
пункту 2.23 – щодо розміщення в ігровому залі (в зручному для огляду місці): повного найменування органу ліцензування, який здійснює видачу ліцензії; інформації про заборону участі у грі особам віком до 18 років; торгових патентів на кожне окреме гральне місце (гральний автомат); копій таких документів: ліцензії з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів; ліцензії з організації діяльності з проведення азартних ігор; переліку та правил азартних ігор, що пропонуються; порядку розгляду претензій і пропозицій щодо якості та обсягу послуг, а також повноти та своєчасності виплати виграшів; положення про призовий фонд.
 
1.2. До 23.04.2009 надати облдержадміністрації у письмовій формі інформацію про усунення порушень Ліцензійних умов, виявлених при проведенні перевірки.
 
2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
 
 
Перший заступник голови,
виконуючий обов’язки голови
обласної держадміністрації                                                                                                                                     Ю.Є.АРЕФ’ЄВ