Текст документа:

Про реєстрацію статутів релігійних організацій


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 09 квітня 2009 року № 363


Про реєстрацію статутів релігійних організацій


 

На підставі заяв уповноважених представників релігійних організацій «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ ТРЬОХ СВЯТИТЕЛІВ: ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО, ГРИГОРІЯ БОГОСЛОВА, ІОАННА ЗЛОТОУСТА» м. Луганська та «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ СВЯТОЇ ПРЕПОДОБНОМУЧЕНИЦІ ВЕЛИКОЇ КНЯГИНІ ЄЛИСАВЕТИ» м. Артемівська Перевальського району, висновку відділу у справах національностей та релігій облдержадміністрації із цього питання, згідно зі статтями 12, 13, 14 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації»:
 
1.     Зареєструвати статути релігійних організацій:
 
«ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ ТРЬОХ СВЯТИТЕЛІВ: ВАСИЛІЯ ВЕЛИКОГО, ГРИГОРІЯ БОГОСЛОВА, ІОАННА ЗЛОТОУСТА» за адресою: вул. Бугоркова, буд. 31, с. Видне 3, м. Луганськ, згідно з додатком 1;
 
«ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ СВЯТОЇ ПРЕПОДОБНОМУЧЕНИЦІ ВЕЛИКОЇ КНЯГИНІ ЄЛИСАВЕТИ» за адресою: вул. Акименко, буд. 78, м. Артемівськ, Перевальський район, Луганська область, згідно з додатком 2.
 
2. Доручити відділу у справах національностей та релігій облдержадміністрації (Козенко О.М.) видати вищезазначеним релігійним організаціям відповідні реєстраційні документи.
 
 
 
Голова обласної                                                                    
держадміністрації                                                                                                                                   О.М.АНТІПОВ