Текст документа:

Про надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю „Донбасвугілляінвест”


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 квітня 2009 року № 381


Про надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю „Донбасвугілляінвест”


 

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю  „Донбасвугілляінвест”, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями  17, 93, 123, 124, 186, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Кодексом України „Про надра”, законами України „Про оренду землі”, „Про місцеві державні адміністрації”
 
1.   Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в орендутовариству з обмеженою відповідальністю „Донбасвугілляінвест” (далі - ТОВ „Донбасвугілляінвест”) під розміщення та будівництво шахти загальною площею 2,7184 га, за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (угіддя – кам’янисті місця), розташованої за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Білоріченській селищній раді Лутугинського району Луганської області.
2.   Надати ТОВ "Донбасвугілляінвест” земельну ділянку загальною площею 2,7184 га під розміщення та будівництво шахти в оренду строком на 6 років, розташовану за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Білоріченській селищній раді Лутугинського району Луганської області.
3.   Лутугинській районній державній адміністрації (Башков М.І.) в місячний строк укласти договір оренди земельної ділянки із ТОВ „Донбасвугілляінвест”.
4.    ТОВ "Донбасвугілляінвест” отримати в Управлінні з контролю за використанням та охороною земель у Луганській області дозвіл на зняття родючого шару ґрунту.
5.    Встановити строк для будівництва шахти на земельній ділянці, що надається в оренду ТОВ "Донбасвугілляінвест” три роки з моменту укладення в установленому порядку договору оренди земельної ділянки.
 
6.   Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
 
 
 
Перший заступник голови,
виконуючий обов’язки голови 
обласної держадміністрації                                                                                                                      Ю.Є.АРЕФ’ЄВ