Текст документа:

Про видачу ліцензії та її копії на організацію та утримання тоталізаторів, гральних закладів товариству з обмеженою відповідальністю «КСІ-У»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 квітня 2009 року № 430


Про видачу ліцензії та її копії на організацію та утримання тоталізаторів, гральних закладів товариству з обмеженою відповідальністю «КСІ-У»


 

Відповідно до статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 4, 6, 14 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», п. 31 переліку органів ліцензування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698:
 
1. Головному управлінню економіки облдержадміністрації (Агібалов І.В.) видати товариству з обмеженою відповідальністю «КСІ-У» ліцензію на організацію та утримання тоталізаторів, гральних закладів (ідентифікаційний код юридичної особи 33792358, місцезнаходження: вул. Ювілейна, буд. 70, м. Краматорськ, Донецька область) та її копію відокремленому структурному підрозділу зазначеного товариства за адресою: вул. Менделєєва, буд. 19, м. Сєвєродонецьк.
 
2.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                                              О.М.АНТІПОВ