Текст документа:

Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю „Ров-Сільхоз-Сервіс” на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва проммайданчика шахти „Киселівська”, підводу лінії електропередач та під’їзної дороги


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 05 травня 2009 року № 452


Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю „Ров-Сільхоз-Сервіс” на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва проммайданчика шахти „Киселівська”, підводу лінії електропередач та під’їзної дороги


 

Розглянувши клопотаннятовариства з обмеженою відповідальністю„Ров-Сільхоз-Сервіс”, матеріали вибору місця розташування земельної ділянки, в тому числі: нотаріальну письмову згоду землекористувача на вилучення частини земельної ділянки, позитивні висновки уповноважених органів, керуючись статтями 17, 149, 151, п. 12 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України:
 
1.   Затвердити матеріали вибору місця розташування земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю„Ров-Сільхоз-Сервіс” для будівництва проммайданчика шахти „Киселівська”, підводу лінії електропередач та під’їзної дороги за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення загальною площею 4,1828 га, угіддя - відпрацьовані розробки та кар’єри, закриті шахти, відвали, терикони, які не експлуатують, з них: державного підприємства „Свердловантрацит” - 3,7244 га, та земель, які перебувають у запасі,  площею 0,4584 га, розташованої за межами населених пунктів на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Матвіївській сільській раді Свердловського району Луганської області, згідно з переліком, що додається.
 
2.   Надати товариству з обмеженою відповідальністю„Ров-Сільхоз-Сервіс” дозвіл на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва проммайданчика шахти „Киселівська”, підводу лінії електропередач та під’їзної дороги загальною площею 4,1828 га, угіддя - відпрацьовані розробки та кар’єри, закриті шахти, відвали, терикони, які не експлуатують, з них: державного підприємства „Свердловантрацит” -  3,7244 га, та земель, які перебувають у запасі, площею - 0,4584 га, розташованої за межами населених пунктів на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Матвіївській сільській раді Свердловського району Луганської області.
 
3.   Товариству з обмеженою відповідальністю„Ров-Сільхоз-Сервіс” при розробленні проекту відведення земельної ділянки забезпечити дотримання вимог, передбачених у висновках відповідних органів, що містяться в матеріалах вибору місця розташування земельної ділянки.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                                                     О.М.АНТІПОВ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови облдержадміністрації
« 5 » травня 2009 р. № 452
 
 
ПЕРЕЛІК
матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки товариства з обмеженою відповідальністю
 „Ров-Сільхоз-Сервіс
 
1.          Копія висновку Управління Держкомзему у м. Свердловську Луганської області від 08.04.2009 № 07/2611.
2.          Копія письмової згоди Державного підприємства „Свердловантрацит”, зареєстрованої в реєстрі 24.02.2009 за № 320.
3.          Копія висновку відділу містобудування та архітектури Свердловської міської ради від 08.04.2009 № 71.
4.          Копія висновку управління культури і туризму обласної державної адміністрації від 09.04.2009 № 58-1/49.
5.          Копія висновку Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області від 17.04.2009 № 2790.
6.          Копія висновку державного закладу „Свердловська міська санітарно-епідеміологічна станція Луганської області” від 08.04.2009 № 7.
7.          Копія Статуту товариства з обмеженою відповідальністю „Ров-Сільхоз-Сервіс”.
8.          Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи товариства з обмеженою відповідальністю „Ров-Сільхоз-Сервіс” від 03.03.2008.
9.          Копія довідки № 068265 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, виданої товариству з обмеженою відповідальністю „Ров-Сільхоз-Сервіс”управлінням статистики у м. РовенькахГоловного управління статистики у Луганській області.
10.      Копія свідоцтва № 100107119 про реєстрацію платника податку на додану вартість від 26.03.2008.
11.      Копія спеціального дозволу на користування надрами від 22.10.2008   № 4749, виданого товариству з обмеженою відповідальністю „Ров-Сільхоз-Сервіс” Міністерством охорони навколишнього природного середовища України.
12.      Копія державного акта на право користування землею серії Б № 007143, виданого шахті „Харьковська” виробничого об’єднання “Свердловантрацит”.
13.      Графічний матеріал.
 
 
Заступник голови - керівник
апарату облдержадміністрації                                                                                                                                 С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ