Текст документа:

Про передачу повноважень з управління Луганським обласним учбово-методичним оздоровчим молодіжним центром «Сонячний»

Попередня редакція документу, від 8.8.2007 № 999


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 липня 2009 року № 714


Про передачу повноважень з управління Луганським обласним учбово-методичним оздоровчим молодіжним центром «Сонячний»


 

Відповідно до п. 1 ст. 19, ст. 29 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення постійної комісії обласної ради з питань освіти, культури, молоді та спорту від 21.01.2009 № 39/6 «Про роботу Луганського обласного учбово-методичного оздоровчого молодіжного центру «Сонячний»
 
1.     Перерозподілити Луганський обласний учбово-методичний оздоровчий молодіжний центр «Сонячний» (далі - Центр) між службою у справах дітей та управлінням у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації шляхом передачі повноважень з управління Центром від служби у справах дітей до управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
 
2.     Внести до Розподілу об`єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області між структурними підрозділами облдержадміністрації, окремі повноваження з управління якими передані облдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 08.08.2007 № 999 такі зміни:
2.1.         У розділі «Служба у справах неповнолітніх облдержадміністрації» пункт 3 виключити.
2.2.         Розділ «Управління у справах сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації» доповнити новим пунктом такого змісту:                             
«12. Луганський обласний учбово-методичний оздоровчий молодіжний центр «Сонячний».
 
 
 
 
 
Перший заступник голови,
виконуючий обов`язки голови
обласної держадміністрації                                                                                                               Ю.Є.АРЕФ`ЄВ