Текст документа:

Про реєстрацію змін до статутів релігійних організацій


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 липня 2009 року № 719


Про реєстрацію змін до статутів релігійних організацій


 

На підставі заяв від уповноважених представників релігійних організацій «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ТА МУЧЕНИКІВ БЛАГОВІРНИХ КНЯЗІВ БОРИСА І ГЛІБА М. КРАСНИЙ ЛУЧ» та «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ РІЗДВА БОГОРОДИЦІ С. ЧЕРВОНА ПОЛЯНА», висновку відділу у справах національностей та релігій облдержадміністрації із цього питання, згідно зі статтями 12, 13, 14 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації»:
 
1. Зареєструвати зміни до статутів релігійних організацій шляхом викладення їх в новій редакції:
 
 «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ БЛАГОВІЩЕННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ТА МУЧЕНИКІВ БЛАГОВІРНИХ КНЯЗІВ БОРИСА І ГЛІБА М. КРАСНИЙ ЛУЧ», зареєстрований розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 09.03.1998  № 170 за адресою: вул. Стаханова, буд. 3, м. Красний Луч, Луганська область, згідно з додатком 1;
 
««ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ РІЗДВА БОГОРОДИЦІ С. ЧЕРВОНА ПОЛЯНА», зареєстрований рішенням виконавчого комітету Луганської обласної Ради народних депутатів від 15.10.1991 № 318 за адресою:  вул. Леніна, буд. 60, с. Червона Поляна, Антрацитівський район, Луганська область, згідно з додатком 2.
 
2. Доручити відділу у справах національностей та релігій облдержадміністрації (Козенко О.М.) видати вищезазначеним релігійним організаціям відповідні реєстраційні документи.
 
 
 
 
Голова обласної                                                                    
держадміністрації                                                                                                                                              О.М.АНТІПОВ