Текст документа:

Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу приватному підприємству „Аксон - Плюс” на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва міні-шахти по видобуванню вугілля


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 липня 2009 року № 721


Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу приватному підприємству „Аксон - Плюс” на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва міні-шахти по видобуванню вугілля


 

Розглянувши клопотання приватного підприємства „Аксон - Плюс”, матеріали вибору місця розташування земельної ділянки, у тому числі: позитивні висновки уповноважених органів, керуючись статтями 17, 151, п. 12 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України:
 
1.   Затвердити матеріали вибору місця розташування земельної ділянки приватному підприємству „Аксон - Плюс” для будівництва міні-шахти по видобуванню вугілля за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, загальною площею 1,5000 га, угіддя - пасовища, розташованої за межами населених пунктів на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Рафайлівській сільській раді Антрацитівського району Луганської області, згідно з переліком, що додається.
 
2.   Надати приватному підприємству „Аксон - Плюс” дозвіл на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва міні-шахти по видобуванню вугілля загальною площею 1,5000 га, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі,        угіддя - пасовища, розташованої за межами населених пунктів на території,     яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Рафайлівській сільській раді Антрацитівського району Луганської області.
  
3.    Приватному підприємству „Аксон - Плюс” при розробленні проекту відведення земельної ділянки забезпечити дотримання вимог, передбачених у висновках відповідних органів, що містяться в матеріалах вибору місця розташування земельної ділянки.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                                                             О.М.АНТІПОВ
 
 
 
 
 
 ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови облдержадміністрації
« 02 » липня 2009 р. № 721
 
ПЕРЕЛІК
матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки приватного підприємства „Аксон - Плюс”
1.       Копія висновку відділу Держкомзему в Антрацитівському районі від 29.01.2009 № 0108/400.
2.       Копія висновку відділу містобудування та архітектури Антрацитівської районної державної адміністрації Луганської області від 25.04.2009 № 25.
3.       Копія висновку управління культури і туризму обласної державної адміністрації від 19.05.2009 № 58-1/78.
4.       Копія висновку Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області від 06.02.2009 № 849.
5.       Копія висновку державного закладу „Антрацитівська санітарно-епідеміологічна станція Луганської області” від 29.01.2009 № 6.
6.       Копія Статуту приватного підприємства „Аксон -Плюс”.
7.       Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи приватного підприємства „Аксон - Плюс” від 26.06.2007.
8.       Копія довідки № 227 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, виданої приватному підприємству „Аксон - Плюс” управлінням статистики у м. Антрациті Головного управління статистики у Луганській області.
9.       Копія свідоцтва № 100051736 про реєстрацію платника податку на додану вартість від 10.07.2007.
10. Копія спеціального дозволу на користування надрами від 29.12.2008 № 4849, виданого приватному підприємству „Аксон - Плюс” Міністерством охорони навколишнього природного середовища України.
11. Копія Акта про надання гірничого відводу від 21.04.2009 № 1553, виданого Державним комітетом України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду.
12. Містобудівне обґрунтування розміщення земельної ділянки для будівництва міні-шахти по видобуванню вугілля приватного підприємства „Аксон -Плюс” на землях Рафайлівської сільської ради Антрацитівського району Луганської області.
13. Копія рішення Рафайлівської сільської ради від 19.04.2009 № 32/7.
14. Обґрунтування необхідності вилучення (викупу) та/або відведення земельної ділянки для будівництва міні-шахти по видобуванню вугілля.
15. Графічний матеріал.
 
 
 
Заступник голови -керівник
апарату облдержадміністрації                                                                                                     С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ