Текст документа:

Про визначення промислового інвестора для цеху з виробництва вугільних брикетів, побудованого у м. Свердловську на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд”, за підсумками проведеного конкурсу


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 08 липня 2009 року № 752


Про визначення промислового інвестора для цеху з виробництва вугільних брикетів, побудованого у м. Свердловську на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд”, за підсумками проведеного конкурсу


 

З метою визначення на конкурсних засадах промислового недержавного інвестора, який забезпечить у стислі строки виконання заходів щодо здачі в експлуатацію у м. Свердловську об’єкта незавершеного будівництва – цеху з виробництва вугільних брикетів на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд”, а у подальшому періоді його результативну діяльність, та згідно з Положенням, затвердженим розпорядженням голови облдержадміністрації від 05.11.2008 № 1521, у грудні 2008 року був проведений конкурс з відбору промислового інвестора для цього об’єкта із створення нових робочих місць (далі - конкурс),  умови якого та граничний термін внесення конкурсних пропозицій були оприлюднені 04.12.2008 в обласному виданні “Наша газета” (№ 146).
Протокольним рішенням конкурсної комісії від 9 січня 2009 року переможцем конкурсу визначено ТОВ “Українсько-канадська компанія ВАЛСІ”, конкурсні пропозиції якого отримали найвищу рейтингову оцінку.
Відповідно до пункту 4.4 Положення про проведення конкурсузвідбору промислового інвестора для цеху з виробництва вугільних брикетів, побудованого у м. Свердловську на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд”:
 
1. Визнати таким, що відбувся, конкурсзвідбору промислового інвестора для цеху з виробництва вугільних брикетів, побудованого у м. Свердловську на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд”, та згідно з Протоколом засідання конкурсної комісії з підведення результатів конкурсу від 09.01.2009 № 1 (додається) оголосити переможцем цього конкурсу ТОВ “Українсько-канадська компанія ВАЛСІ”.
 
2. Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації (Поліщук О.А.) забезпечити оприлюднення в обласній газеті “Наша газета” та доведення до учасників конкурсу результатів проведеного конкурсу.
 
3. Надати переможцю конкурсу – ТОВ “Українсько-канадська компанія ВАЛСІ” під час прийняття закінченого будівництвом у м. Свердловську цеху з виробництва вугільних брикетів на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд” в експлуатацію у Порядку, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 08.10.2008 № 923, статус експлуатаційної організації стосовно вищезазначеного промислового об’єкта за умови виконання цим товариством зобов’язань щодо інвестування 2500,0 тис. грн власних коштів та здійснення за їх рахунок заходів із забезпечення готовності здачі згаданого об’єкта в експлуатацію через 50 днів після оприлюднення облдержадміністрацією за цим розпорядженням результатів проведеного конкурсу.
 
4. Державній компанії “Луганськлегінвест” – Замовнику із створення нових робочих місць у зв’язку із закриттям шахт та будівництва відповідних об’єктів у всіх галузях економіки (Іванов Ю.В.) у двохтижневий термін укласти з переможцем конкурсу – ТОВ “Українсько-канадська компанія ВАЛСІ” договір на створення нових робочих місць, за яким це підприємство, зокрема, повинне приймати на себе договірні зобов’язання щодо:
забезпечення реалізації всіх запропонованих ним конкурсних пропозицій, які були заявлені у пакеті документів, поданих на конкурс, і зазначені у Протоколі конкурсної комісії від 09.01.2009 № 1;
створення на побудованому об’єкті не менше 90 одиниць нових робочих місць із обов’язковим працевлаштуванням за направленням державної служби зайнятості не менше 90 безробітних осіб;
збереження і цільового використання створених за державні кошти 90 нових робочих місць протягом 2 років з моменту прийняття об’єкта в експлуатацію, забезпечення рівня заробітної плати на об’єкті не нижче досягнутої на підприємствах відповідної галузі економіки.
 
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Ареф'єва Ю.Є.
 
 
 
Заступник голови,
виконуючий обов’язки голови
обласної держадміністрації                                        М.В.ЗАПОРОЖЦЕВ
 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО: 
Голова облдержадміністрації
_____________О.М.АНТІПОВ  
20  ”січня 2009 року
 
Протокол
засідання   конкурсної   комісії   з підведення результатів конкурсу
з відбору промислового інвестора для цеха з виробництва вугільних
брикетів, побудованого у м. Свердловську на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд” та визначення його переможців
 
м. Луганськ                                          № 1                                 9 січня 2009 року
 
Були присутні:
голова конкурсної комісії - перший заступник голови
облдержадміністрації Ареф’єв Ю.Є.;
секретар комісії – начальник відділу оплати праці, соціально-трудових відносин та зайнятості населення Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Бєляєва Л.Ф.;
члени конкурсної комісії:
Алфьорова І. О., Альтерман В.О., Гімадєєв Д.А., Лазніков В.М., Михайлов Л.С., Поліщук О.А., Рева В.Д., Шмальц О.І.
Відсутні: Гнідов В.І., Кондрашков Ю.М., Мелконов Л.Д., Труфанов О.П.
 
Порядок денний:
 
          1. Підведення результатів конкурсу і визначення його переможців.
 
Головував Ареф’єв Ю.Є.
 
         З питання порядку денного учасники засідання по-перше заслухали інформацію секретаря конкурсної комісії Бєляєву Л.Ф., яка доповіла про наступне.
Відповідно до “Положення про проведення конкурсу з відбору промислового інвестора для   цеха з виробництва вугільних брикетів, побудованого у м. Свердловську на АБЗ ДВАТ “Трест “Свердловськшахтобуд”, затвердженого розпорядженням голови Луганської облдержадміністрації від 05.11.2008 № 1521, (далі – Положення) 4 грудня 2008 року у газеті “Наша газета” було оголошено про проведення облдержадміністрацією вищезазначеного конкурсу.
         Станом на 19 листопада 2008 року, тобто через 14 днів після оприлюднення в обласному засобі масової інформації оголошення про проведення цього конкурсу з інформацією про його умови та граничний термін внесення конкурсних пропозицій, для участі у конкурсі надійшли, передбачені Положенням, заяви, конкурсні пропозиції (запечатані у конвертах) та супроводжуючі документи від 2-х підприємств області:
-         ТОВ «Українсько-Канадська компанія ВАЛСІ»; 
-         ПП «Аллтекс».
    
      За згодою членів конкурсної комісії, головою комісії Ареф’євим Ю.Є. були розкриті конверти підприємств-учасників конкурсу:
- ТОВ «Українсько-Канадська компанія ВАЛСІ» (2 конверта: конкурсні пропозиції на 1 арк.; бізнес-план на 34 арк.);
- ПП «Аллтекс» (1 конверт - конкурсні пропозиції на 1 арк.), 
та оголошені представлені ними конкурсні пропозиції, з питань, зазначених у пункті 3.2. Положення.
 
Секретарем конкурсної комісії Бєляєвою Л.Ф. була підрахована і оголошена загальна сума балів по кожному підприємству, яка визначає рейтинг заявленої підприємством конкурсної пропозиції:
 

 
 
Найменування показників
 
Базовий показник за Положенням
 
 ТОВ «Українсько-Канадська компанія ВАЛСІ»
 
 ПП «Аллтекс»
конкурсні пропозиції
бали
конкурсні пропозиції
бали
а) обсяг власних коштів, які підприємство зобов’язується спрямувати для забезпечення здачі об’єкта в експлуатацію
Мінімальний обсяг коштів-
100 тис.грн.
 
2500,0 тис. грн
 
25,0
 
750,0 тис. грн
 
7,5
б) розрахункова дата забезпечення готовності об’єкта до прийняття об’єкта в експлуатацію державною   приймальною комісією;
 
 
Через 60 днів з дати прото-кольного рішення конкурсної комісії про результати конкурсу
 
50 днів
 
1,0
 
55 днів
 
0,5
в) розрахункова дата фактичного початку виробничої діяльності об’єкта після затвердження облдержадміністрацією в установленому порядку Акта державної приймальної комісії про прийняття об’єкта в експлуатацію
через 30 днів після затвердження Акта державної приймальної комісії про прийняття об’єкта в експлуатацію
 
20 днів
 
5,0
 
25 днів
 
2,5
г) обсяг фінансових інвестицій, які підприємство зобов’язується здійснити протягом 2 років з моменту здачі об’єкта в експлуатацію для забезпечення результа-тивної діяльності об’єкта
Мінімально необхідний обсяг фінансових інвестицій -   3,0 млн грн.
 
 
28,0 млн. грн
 
250,0
 
1,5 млн. грн
 
0,0
Показник загальної рейтингової оцінки
конкурсних пропозицій підприємства (бал):
 
281,0
 
10,5

 
 
 
 
Керуючись пунктом 4.2. Положення,
 
Вирішили:
        
         1.1. Визначити переможцем конкурсу ТОВ «Українсько-Канадська компанія ВАЛСІ», конкурсні пропозиції якого отримали найвищу рейтингову оцінку.
         1.2. Друге місце у конкурсі згідно з рейтинговою оцінкою конкурсних пропозицій зайняло ПП «Аллтекс».
 
 
Результати відкритого голосування:
 
“За” - 9 (дев’ять);    “Проти” – ( - );     “Утримались” – ( - ).
 
Член конкурсної комісії Лазніков В.М від голосування відмовився.
 
 
Протокол підписали:
 
 
Голова конкурсної комісії           ______________              Ю.Є.АРЕФ’ЄВ   
 
 
Секретар комісії                             ______________            Л.Ф.БЄЛЯЄВА
 
 
Члени комісії:
 

____________
 
 
І.О.АЛФЬОРОВА
 
____________
В.О.АЛЬТЕРМАН
____________
Д.А.ГІМАДЄЄВ
 
____________
В.М.ЛАЗНІКОВ
 
____________
 
Л.С.МИХАЙЛОВ
 
 
 
 
 
О.А.ПОЛІЩУК
 
 
 
 
В.Д.РЕВА
 
 
_____________
 
О.І.ШМАЛЬЦ