Текст документа:

Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу ДП «Свердловантрацит» на розроблення проекту відведення земельної ділянки для розширення плоского породного відвалу


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 30 жовтня 2009 року № 1240


Про затвердження матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки та надання дозволу ДП «Свердловантрацит» на розроблення проекту відведення земельної ділянки для розширення плоского породного відвалу


 

Розглянувши клопотання ДП «Свердловантрацит» в особі ВП «ЦЗФ «Свердловська» ДП «Свердловантрацит», матеріали вибору місця розташування земельної ділянки, в тому числі: позитивні висновки уповноважених органів, робочий проект розширення плоского породного відвалу відокремленому підрозділу «Центральна збагачувальна фабрика «Свердловська» державного підприємства «Свердловантрацит», керуючись статтями 17, 151, п. 12 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України:
 
1.       Затвердити матеріали вибору місця розташування земельної ділянки ДП «Свердловантрацит» для розширення плоского породного відвалу відокремленому підрозділу «Центральна збагачувальна фабрика «Свердловська» державного підприємства «Свердловантрацит» за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, загальною площею 10,6600 га, угіддя – пасовища, розташованої за межами населених пунктів на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Бірюківській селищній раді Свердловського району Луганської області, згідно з переліком, що додається.
 
2.       Надати ДП «Свердловантрацит» дозвіл на розроблення проекту відведення земельної ділянки для розширення плоского породного відвалу відокремленому підрозділу «Центральна збагачувальна фабрика «Свердловська» державного підприємства «Свердловантрацит» загальною площею 10,6600 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, угіддя - пасовища, розташованої за межами населених пунктів на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Бірюківській селищній раді Свердловського району Луганської області.
3.    ДП «Свердловантрацит» при розробленні проекту відведення земельної ділянки забезпечити дотримання вимог, передбачених у висновках відповідних органів, що містяться в матеріалах вибору місця розташування земельної ділянки.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                              О.М.АНТІПОВ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови облдержадміністрації
« 30 » жовтня 2009 р. № 1240
 
 
ПЕРЕЛІК
матеріалів вибору місця розташування земельної ділянки  ДП „Свердловантрацит”
 
 
1.          Копія Акта вибору земельної ділянки для розширення плоского породного відвалу ВП „ЦЗФ „Свердловська” ДП „Свердловантрацит” від 11.08.2008.
2.          Копія висновку управління Держкомзему у м. Свердловську Луганської області від 19.11.2008 № 07В/37.
3.          Копія висновку відділу містобудування та архітектури Свердловської міської ради Луганської області від 14.11.2008 № 239.
4.          Копія висновку управління культури і туризму обласної державної адміністрації від 10.06.2009 № 58-1/98.
5.          Копія висновку Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області від 26.11.2008 № 10131.
6.          Копія висновку державного закладу „Свердловська міська санітарно-епідеміологічна станція Луганської області” від 13.11.2008.
7.          Копія Статуту державного підприємства „Свердловантрацит”.
8.          Копія зміни № 2 до Статуту державного підприємства „Свердловантрацит”.
9.          Копія свідоцтва про державну реєстрацію державного підприємства „Свердловантрацит” від 19.08.2008.
10.      Копія довідки № 140664 з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, виданої державному підприємству „Свердловантрацит” Головним управлінням статистики у Луганській області.
11.      Обґрунтування необхідності відведення земельної ділянки.
12.      Робочий проект будівництва нового плоского породного відвалу.
13.      Графічний матеріал.
 
 
 
 
 
Заступник голови – керівник
апарату облдержадміністрації                                          С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ