Текст документа:

Про встановлення граничного розміру плати за проживання в гуртожитках


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 грудня 2009 року № 1412


Про встановлення граничного розміру плати за проживання в гуртожитках


 

Відповідно до ст. 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами
і доповненнями):
1.     Встановити граничний розмір плати за проживання в гуртожитках (крім студентських гуртожитків) громадян України, осіб без громадянства та іноземців, які займають приміщення, що знаходяться у спільному користуванні кількох осіб, які не перебувають у сімейних відносинах, у розмірі 185 гривень за 1 ліжко-місце на місяць з урахуванням податку на додану вартість.
Вартість комунальних послуг враховано у граничному розмірі плати за
1 ліжко-місце і додатково не стягується.
2.     Конкретний розмір плати за проживання в гуртожитку, в межах граничного, встановлюється його власником відповідно до вимог чинного законодавства.
3.     Розпорядження набирає чинності через 10 днів після його державної реєстрації, але не раніше дня його оприлюднення в газеті “Наша газета”.
4.     Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Копанєва А.М.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження у газеті «Наша газета» та інших регіональних засобах масової інформації.
5.     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                              О.М.АНТІПОВ