Текст документа:

Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Східноукраїнська бізнес-група»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 грудня 2009 року № 1570


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Східноукраїнська бізнес-група»


 

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Східноукраїнська бізнес-група», проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 17, 20, 65, 93, 123, 124, 134, 186, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, законами України «Про оренду землі», «Про місцеві державні адміністрації»:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «Східноукраїнська бізнес-група» в оренду для будівництва оздоровчого комплексу з басейном на земельній ділянці загальною площею 2,7000 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, розташованих за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується   в   Жовтенській   сільській   раді   Слов'яносербського   району Луганської області.
 
2.                Змінити цільове призначення земельної ділянки загальною площею 2,7000 га, в тому числі по угіддях: відкриті землі без рослинного покриву або з незначним рослинним покривом, кам'янисті місця - 2,7000 га, із земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, на землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, угіддя — землі комерційного призначення загальною площею 2,7000 га.
 
3.                Надати товариству з обмеженою відповідальністю «Східноукраїнська бізнес-група» земельну ділянку загальною площею 2,7000 га в оренду строком на 49 років для будівництва оздоровчого комплексу з басейном, розташовану за   межами   населених   пунктів,   на   території,   яка, за даними державного земельного     кадастру,     враховується     у     Жовтенській     сільській     раді Слов'яносербського району Луганської області.
 
 
4.                 Слов'яносербській районній державній адміністрації (Сергєєв Д.С.) в місячний строк укласти договір оренди земельної ділянки із товариством з обмеженою відповідальністю «Східноукраїнська бізнес-група».
 
5.                 ТОВ «Східноукраїнська бізнес-група» отримати в Управлінні з контролю за використанням та охороною земель у Луганській області дозвіл на зняття родючого шару ґрунту.
 
6.                 Встановити строк для будівництва оздоровчого комплексу з басейном на земельній ділянці, що надається в оренду ТОВ «Східноукраїнська бізнес-група», п'ять років з моменту укладення в установленому порядку договору оренди земельної ділянки.
 
7.                 Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Ареф'єва Ю.Є.
 
 
 
 


 


 

Голова обласної
держадміністрації                                                                          О.М.АНТІПОВ