Текст документа:

Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Луганськвуглетехпоставка»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 грудня 2009 року № 1572


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Луганськвуглетехпоставка»


 

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю (надалі ТОВ) «Луганськвуглетехпоставка», проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 17, 20, 65, 93, 123, 124, 134, 186, пунктом 1 розділу Х та п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, законами України «Про оренду землі», «Про місцеві державні адміністрації»:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Луганськвуглетехпоставка» в оренду для розміщення обладнання щодо збагачування відходів за рахунок земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, загальною площею 6,0000 га, розташованих за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Білоріченській селищній раді Лутугинського району Луганської області (додається).
 
2.   Змінити цільове призначення земельної ділянки загальною площею 6,0000 га, в тому числі по угіддях: відкриті землі без рослинного покриву або з незначним рослинним покривом, кам’янисті місця – 6,0000 га, із земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, угіддя – забудовані землі, землі промисловості загальною площею 6,0000 га.
 
3.   Надати ТОВ «Луганськвуглетехпоставка» земельну ділянку загальною площею 6,0000 га в оренду строком на 5 років для розміщення обладнання щодо збагачування відходів, розташовану за межами населених пунктів, на території, яка, за  даними державного земельного кадастру, враховується у Білоріченській селищній раді Лутугинського району Луганської області.
 
4.       Лутугинській районній державній адміністрації (Гладких Ю.М.)                       в місячний строк укласти договір оренди земельної ділянки із ТОВ «Луганськвуглетехпоставка».
 
5.       ТОВ «Луганськвуглетехпоставка» перед початком проведення робіт, пов’язаних з установкою та розміщенням обладнання щодо збагачування відходів, отримати в Державній інспекції з контролю за використанням і охороною земель у Луганській області спеціальний дозвіл на зняття родючого шару ґрунту.
 
6.       Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                                                 О.М.АНТІПОВ