Текст документа:

Про виділення коштів з резервного фонду держбюджету для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 18.01.2010 у Луганській міській лікарні № 7


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 18 січня 2010 року № 22


Про виділення коштів з резервного фонду держбюджету для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 18.01.2010 у Луганській міській лікарні № 7


 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 18.01.2010 № 92-р «Про виділення коштів для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 18 січня 2010 р. у Луганській міській лікарні № 7»:
1.     Визначити виконавчий комітет Луганської міської ради розпорядником виділених з резервного фонду Державного бюджету України коштів у сумі 20 млн грн.
2.     Головному управлінню Державного казначейства України у Луганській області (Попов М.І.) згідно з чинним порядком перерахувати кошти, виділені з резервного фонду Державного бюджету України в сумі 20 млн грн, Управлінню Держказначейства у м. Луганську для фінансування проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла 18 січня 2010 р. у Луганській міській лікарні № 7, у тому числі, 2 млн грн для надання допомоги постраждалим і забезпечення виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих.
3. Виконкому Луганської міськради після проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та надання допомоги постраждалим і забезпечення виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих звітувати відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Красюк С.В.) та Головному управлінню економіки  облдержадміністрації (Агібалову І.В.) про цільове використання коштів, виділених згідно із цим розпорядженням.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                           О.М.АНТІПОВ