Текст документа: Про здійснення перевірок


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 січня 2010 року № 35


Про здійснення перевірок

 

Відповідно до статей 2, 15 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», наказу Держнаглядохоронпраці від 18.10.94 № 104 «НПАОП 0.00-1.07-94 «Правила добудови і безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском», у зв'язку з вибухом у Луганській міській багатопрофільній лікарні № 7, що призвів до руйнування будівлі та загибелі людей, та з метою недопущення виникнення подібних надзвичайних ситуацій:
1.      Доручити начальникам головних управлінь: охорони здоров’я (Малиш П.М.), праці та соціального захисту населення (Поліщук О.А.); управлінь: освіти і науки (Цимбал І.І.), у справах сім’ї, молоді та спорту (Касаткін А.А.), культури і туризму облдержадміністрації (Григор’єва I.B.):
1.1. Створити комісії з перевірки дотримання закладами та установами, які відносяться до сфери їх управління, вимог наказу Держнаглядохоронпраці від 18.10.94 № 104.
1.2.   Забезпечити участь фахівців територіального управління Держгірпромнагляду по Луганській області (Труфанов О.П.) у роботі цих комісій.
1.3.   Організувати проведення додаткових інструктажів і позачергових перевірок знань осіб, відповідальних за дотримання вимог техніки безпеки та безпечної експлуатації посудин у закладах і установах, які відносяться до сфери їх управління.
2.            Доручити райдержадміністраціям та запропонувати міським головам міст обласного значення за участю територіального управління Держгірпромнагляду по Луганській області (Труфанов О.П.) створити комісії з перевірки закладів охорони здоров’я області, в яких використовуються балони з киснем або іншими газами.
3.            За результатами роботи відповідних комісій до 1 лютого 2010 року надати інформацію з матеріалами перевірок заступнику голови облдержадміністрації Запорожцеву М.В. для узагальнення та розгляду на апаратній нараді у голови облдержадміністрації.
4.     Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Запорожцева М.В.
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                         О.М.АНТІПОВ