Текст документа:

Про внесення змін до Порядку надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів обласного бюджету

Попередня редакція документу, від 29.8.2007 № 1093


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 04 червня 2010 року № 570


Про внесення змін до Порядку надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів обласного бюджету


 

Відповідно до статті 34 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою посилення соціального захисту малозабезпечених верств населення, забезпечення матеріальної підтримки громадян і членів їх сімей, сімей з дітьми:
 
1. Внести до Порядку надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів обласного бюджету, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 29.08.2007 № 1093, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Луганській області 23.10.2007 за № 35/828, такі зміни:
 
пункт 6 викласти в такій редакції:
«6. Сума одноразової грошової допомоги визначається Комісією в кожному конкретному випадку і не може бути меншою прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунку на місяць, встановленого чинним законодавством на дату проведення засідання Комісії. Максимальний розмір одноразової грошової допомоги обмежується сумою, яка дорівнює п’яти прожитковим мінімумам на одну особу в розрахунку на місяць».
 
2. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Копанєва А.М.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження в газеті „Наша газета” та інших засобах масової інформації.
 
3. Розпорядження набирає чинності через 10 днів після його державної реєстрації, але не раніше його оприлюднення в газеті „Наша газета”.
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                                                       В.М.ГОЛЕНКО