Текст документа:

Про надання земельної ділянки в постійне користування державному підприємству «Український державний центр радіочастот» для обслуговування адміністративного будинку з підсобними спорудами


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27 липня 2010 року № 834


Про надання земельної ділянки в постійне користування державному підприємству «Український державний центр радіочастот» для обслуговування адміністративного будинку з підсобними спорудами


 

Розглянувши клопотання виконуючого обов’язки начальника Луганської філії Українського державного центру радіочастот Воловікова С.М., який діє від імені державного підприємства «Український державний центр радіочастот» на підставі довіреності від 27.07.2009 № 1003, технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, керуючись статтями 17, 20, 66, 92, 120, 123, 124, абзацами другим, шостим частини другої статті 134, статтею 186, пунктом 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеві державні адміністрації»:
 
1.   Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку, державному підприємству «Український державний центр радіочастот» для обслуговування адміністративного будинку з підсобними спорудами за адресою: м. Луганськ, вул. Даля, 13а.
 
2.   Надати державному підприємству «Український державний центр радіочастот» в постійне користування земельну ділянку площею 0,2528 га для обслуговування адміністративного будинку з підсобними спорудами, розташовану за адресою: м. Луганськ, вул. Даля, 13а.
 
3.   Земельну ділянку площею 0,2528 га, розташовану за адресою:                       м. Луганськ, вул. Даля, 13а, за основним цільовим призначенням віднести до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
 
4.   Державному підприємству «Український державний центр радіочастот» при використанні наданої в постійне користування земельної ділянки дотримуватись вимог, передбачених висновками відповідних органів, що містяться в матеріалах проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки.
 
5.   Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Єфімова О.О..
 
 
 
Перший заступник голови,
виконуючий обов’язки голови
обласної держадміністрації                                                                           Е.М.ЛОЗОВСЬКИЙ