Текст документа:

Про деякі заходи щодо посилення соціального захисту населення в умовах підвищення оплати за житлово-комунальні послуги


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16 серпня 2010 року № 939


Про деякі заходи щодо посилення соціального захисту населення в умовах підвищення оплати за житлово-комунальні послуги


 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2010         № 621 «Про посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг»:
 
1. Головним управлінням: праці та соціального захисту населення, житлово-комунального господарства облдержадміністрації забезпечити скоординовані дії управлінь соціального захисту населення та житлово-комунального господарства виконкомів міських рад міст обласного значення та райдержадміністрацій в частині надання житлових субсидій населенню за спрощеним порядком.
 
2. Райдержадміністраціям, рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення забезпечити:
Щоденний, в зручний для населення час, прийом громадян, які звернулися за наданням житлових субсидій, з метою своєчасного їх призначення та запобігання утворенню черг в органах праці та соціального захисту населення під час прийому громадян;
своєчасне подання житлово-експлуатаційними організаціями, житлово-будівельними кооперативами, об’єднаннями співвласників багатоквартирного будинку та організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, відомостей про забезпеченість громадян житловою площею та комунальними послугами для призначення житлових субсидій;
надання Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації щоденної інформації про стан  роботи щодо  надання населенню житлових субсидій за спрощеним порядком для подальшого інформування Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України.
 
 
3. Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації, райдержадміністраціям, рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення інформувати населення про надання житлових субсидій за спрощеним порядком.
 
4. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації забезпечити висвітлення заходів щодо посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг.
 
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                   В.М.ГОЛЕНКО