Текст документа:

Про посилення на території області охорони хвойних насаджень у передноворічний період у 2010 році


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 листопада 2010 року № 1457


Про посилення на території області охорони хвойних насаджень у передноворічний період у 2010 році


 

           Відповідно до пункту 7 статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою посилення охорони хвойних насаджень та попередження самовільних порубок у передноворічний період у 2010 році:
 
 
         1. Рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення та головам райдержадміністрацій вжити заходів щодо попередження самовільних порубок хвойних насаджень і дерев з метою заготівлі та незаконної реалізації новорічних ялинок.
 
         2. Запропонувати Луганському обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Янченко В.І.), Управлінню МВС України в Луганській області (Польськой Є.М.), Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Луганській області (Арапов О.А.) здійснити організаційні заходи щодо проведення відповідно до вимог чинного законодавства рейдів з метою охорони, виявлення та затримання осіб, які здійснюють самовільні порубки хвойних дерев.
 
          3. Рекомендувати Управлінню у справах   захисту прав споживачів у Луганській області (Лукашик М.Ф.), Управлінню МВС України в Луганській області (Польськой Є.М.)  за участю Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства (Янченко В.І.) забезпечити перевірку дотримання законності торгівлі новорічними ялинками в містах і районах області.
 
 4. Управлінню у справах преси та інформації обласної держадміністрації (Копанєва А.М.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів, що передбачені цим розпорядженням.
 
 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на   заступника голови облдержадміністрації Ольшанського О.П.
 
 
 
 
Голова обласної                                                       
держадміністрації                                                                   В.М.ПРИСТЮК