Текст документа:

Про стажування Голованя О.В.


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 22 серпня 2011 року № 1057 - к


Про стажування Голованя О.В.


 Відповідно до статті 19 Закону України «Про державну службу»,  Положення про порядок стажування у державних органах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.12.1994 № 804, з метою набуття практичного досвіду, перевірки професійного рівня і ділових якостей особи, що претендує на посаду державного службовця, згідно з особистою заявою:

 
1. Зарахувати Голованя Олександра Васильевича, радника голови патронатної служби голови облдержадміністрації, для проходження стажування на посаді головного спеціаліста організаційного відділу апарату облдержадміністрації, із збереженням заробітної плати за основним місцем роботи, на строк з 25.08.2011 до 05.09.2011 включно.
 
2. Закріпити  відповідальним  за проходження  стажування                 Голованя О.В. заступника керівника апарату – начальника організаційного відділу апарату облдержадміністрації  Черепахіна С.І.
 
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника  керівника апарату облдержадміністрації Тихоновського С.Г.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                        В.М.ПРИСТЮК