Текст документа:

Про виділення лісової ділянки в довгострокове тимчасове користування громадянину М...


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19 серпня 2011 року № 1036


Про виділення лісової ділянки в довгострокове тимчасове користування громадянину М...


 Розглянувши клопотання громадянина М..., акт технічного обстеження площ, що просяться відведенню в довгострокове тимчасове користування лісової ділянки в Державному лісовому фонді України від 03.06.2011, керуючись статтями 18, 20, 31, 74 Лісового кодексу України, Законом України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи позитивний висновок Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства від 02.06.2011 № 777, а також висновок державного підприємства «Луганське лісомисливське господарство» від 03.06.2011 № 671:

 
1.                Виділити громадянину М... в довгострокове тимчасове користування лісову ділянку площею 1,2 га, яка знаходиться у постійному користуванні державного підприємства «Луганське лісомисливське господарство», для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей (створення зони відпочинку), на території міста Луганська, кв. 55, виділ 7 Луганського лісництва, строком на 25 років.
 
2.                Державному підприємству «Луганське лісомисливське господарство» (Грибачов В.М.) укласти договір довгострокового тимчасового користування лісами з громадянином М... для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей (створення зони відпочинку).
 
3.          Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Ольшанського О.П.
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                      В.М.ПРИСТЮК