Текст документа:

Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Р... для розробки Центральної ділянки Троїцького родовища пісковику


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 19 вересня 2011 року № 1196


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Р... для розробки Центральної ділянки Троїцького родовища пісковику


 Розглянувши клопотання фізичної особи-підприємця Р..., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 17, 20, 65, 93, 123, 124, 134, 186, 1861, 207, пунктом 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, законами України «Про оренду землі», «Про місцеві державні адміністрації»:

 
1.   Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Р... для розробки Центральної ділянки Троїцького родовища пісковику, розташованої за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Троїцькій сільській раді Попаснянського району Луганської області.
 
2.   Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 1,0492 га із земель сільськогосподарського призначення, які перебувають у запасі, угіддя: кам’янисті місця, на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, угіддя: відкриті розробки та кар’єри, шахти, які експлуатуються.
 
3.   Надати фізичній особі-підприємцю Р... в оренду строком до 03.09.2029 земельну ділянку площею 1,0492 га для розробки Центральної ділянки Троїцького родовища пісковику, розташовану за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Троїцькій сільській раді Попаснянського району Луганської області.
 
4.   Попаснянській районній державній адміністрації (Волошинов В.А.) укласти з фізичною особою-підприємцем Р... договір оренди земельної ділянки площею 1,0492 га для розробки Центральної ділянки Троїцького родовища пісковику, розташованої за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Троїцькій сільській раді Попаснянського району Луганської області.
 
5.   Фізичній особі-підприємцю Р... при використанні наданої в оренду земельної ділянки дотримуватись вимог, передбачених висновком комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою, від 24.06.2011 № 101, що міститься в матеріалах проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки.
 
6.   Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Репицького А.В.
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                 В.М.ПРИСТЮК