Текст документа:

Про встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 вересня 2011 року № 1221 - к


Про встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника


 Керуючись абзацом третім підпункту 1 «г» пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника:

        
1. Встановити головному спеціалісту сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації Потоцькому Валерію Олександровичу доплату за виконання обов'язків завідувача сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації Потапенка Олександра Борисовича на період його відпустки, з 19 до 30 вересня 2011 року включно, у розмірі різниці між його фактичним посадовим окладом (без урахування надбавок) і посадовим окладом  Потоцького В.О.
 
2. Відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Красюк С.В.) здійснити нарахування доплати з використанням для              цього різниці між посадовим окладом (без урахування надбавок)                  Потапенка О.Б. і посадовим окладом Потоцького В.О.
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                      В.М.ПРИСТЮК