Текст документа:

Про створення обласного штабу з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на соціально важливих об’єктах


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 17 жовтня 2011 року № 1323


Про створення обласного штабу з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на соціально важливих об’єктах


 На виконання доручення Президента України від 10.07.2011 № 1-1/1437,   відповідно до п.9 ч.1 ст.39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою посилення контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на об’єктах соціального обслуговування населення, у дитячих закладах оздоровлення і відпочинку, закладах охорони здоров’я, навчальних закладах оздоровлення і відпочинку, закладах охорони здоров’я, навчальних закладах, а також у місцях проведення масових заходів:

 
         1. Створити обласний штаб з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на соціально важливих об’єктах, затвердивши його склад і Положення про нього, що додаються.
 
         2. Зобов’язати голів районних державних адміністрацій, рекомендувати міським головам міст обласного значення до 30.09.2011 утворити відповідні штаби з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки.
 
         3. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Кушелева А.В.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження в газеті «Наша газета» та інших засобах масової інформації регіону.
 
         4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                                В.М.ПРИСТЮК                        
 
        
 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови   облдержадміністрації
„ 17 ” жовтня 2011 р. № 1323
 
 
 
СКЛАД
обласного штабу з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на соціально важливих об’єктах
 
Репицький 
Анатолій Васильович
-      заступник голови облдержадміністрації, голова штабу
 
Сагайдачний
Володимир Борисович
- начальник управління з питань надзвичайних   
 ситуацій облдержадміністрацій, заступник     
 голови штабу
 
Члени штабу
 
Григор’єва
Ірина Вікторівна
 
- начальник управління культури і туризму   
 облдержадміністрації
Жданов
Володимир Васильович
- головний державний санітарний лікар  
 Луганської області (за згодою)
 
Малиш
Павло Миколайович
- начальник Головного управління охорони   
 здоров’я облдержадміністрації
 
Поліщук                             Олена Андріївна
- начальник Головного управління праці та   
 соціального захисту населення  
 облдержадміністрації
 
Цимбал
Ірина Іванівна
- начальник управління освіти і науки  
 облдержадміністрації
 
Яриш
Віктор Ярославович
- начальник управління у справах сім’ї, молоді   
 та спорту облдержадміністрації
 
 
 
Заступник голови – керівник
апарату облдержадміністрації                                           О.С. ОСТАПЕНКО
 

 

 
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови
облдержадміністрації
„ 17 ” жовтня 2011 р. № 1323
 
 
 
ПОЛОЖЕННЯ
про обласний штаб з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на соціально важливих об’єктах
 
         1. Це Положення встановлює організаційні та процедурні питання діяльності обласного штабу з питань контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на соціально важливих об’єктах (далі – Штаб).
 
         2. Штаб є тимчасово діючим координаційним органом, створеним з метою вжиття заходів щодо посилення контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на об’єктах соціального обслуговування населення, у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, закладах охорони здоров’я, навчальних закладах, а також у місцях проведення масових заходів.
 
         3. Штаб у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України та постановами Кабінету Міністрів України, наказами центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями голови облдержадміністрації та цим Положенням.
 
         4. Основним завданням штабу є:
         - координація взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо посилення контролю за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на об’єктах соціального обслуговування населення, у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, закладах охорони здоров’я, навчальних закладах, а також у місцях проведення масових заходів;
         - збір інформації щодо необхідності залучення додаткових коштів на усунення порушень протипожежної безпеки на вищезазначених об’єктах та виконання приписів працівників МНС.
 
         5. Штаб для виконання покладених на нього завдань має право:
         - надавати рекомендації місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування щодо ефективної організації роботи із забезпечення протипожежної безпеки;
         - одержувати в установленому порядку безоплатно від керівників райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування інформацію, необхідну для виконання покладених на нього завдань;
         - залучати до роботи працівників структурних підрозділів облдержадміністрації та районних державних адміністрацій (за згодою керівників).
 
         6. Штаб діє у складі керівника, його заступника та членів Штабу. Персональний склад Штабу затверджується розпорядженням голови облдержадміністрації.
 
         7. Керівник Штабу:
         - здійснює керівництво діяльності Штабу, скликає та веде засідання штабу;
         - визначає порядок денний засідань Штабу та регламент його роботи;
         - підписує листи, звернення та інші документи, підготовлені Штабом за результатами його роботи;
         - представляє Штаб у відносинах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності.
 
         9. Організаційною формою роботи Штабу є засідання, які проводяться у разі потреби, але не рідше одного разу на місяць, за результатами яких готуються протокольні доручення, що підписуються керівником Штабу, у разі відсутності останнього – його заступником.
 
         10. Організаційно-технічне забезпечення діяльності Штабу покладається на управління з питань надзвичайних ситуацій обласної держадміністрації.
 
 
Заступник голови – керівник
апарату облдержадміністрації                                             О.С.ОСТАПЕНКО