Текст документа:

Про внесення змін до Положення про організаційний відділ апарату обласної державної адміністрації

Попередня редакція документу, від 8.9.2005 № 729


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 жовтня 2011 року № 1352


Про внесення змін до Положення про організаційний відділ апарату обласної державної адміністрації


 Відповідно до статей 5, 44 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 12.03.2005 № 179 «Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій» та від 01.08.2007 № 996 «Про затвердження рекомендаційних переліків управлінь, відділів та інших структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій», статей 14, 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 65, 92 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів»:

 
           внести до Положення про організаційний відділ апарату обласної державної адміністрації (далі – Положення), затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 08.09.2005 № 729, зміни:
          
           1. Пункт 4.4 розділу 4 Положення викласти у такій редакції:
            
           «Надає методичну та консультативну допомогу організаційним відділам райдержадміністрацій та виконкомів міських рад. Вивчає та розповсюджує позитивний досвід організаційної роботи районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування».
          
           2. Розділ 4 Положення доповнити пунктами 4.11, 4.12 такого змісту:
          
           «4.11. Сприяє виборчим комісіям у реалізації їх повноважень у межах наданих повноважень в порядку, визначеному чинним законодавством.
           4.12. Забезпечує оприлюднення планів  проведення та порядку денного відкритих засідань облдержадміністрації на офіційному веб-сайті облдержадміністрації в порядку, встановленому чинним законодавством».
 
3. Розділ 5 Положення доповнити пунктом 5.6 такого змісту:
 
«5.6. Вносити в установленому порядку голові облдержадміністрації, заступнику голови - керівнику апарату облдержадміністрації  пропозиції щодо вдосконалення організаційної роботи в апараті облдержадміністрації».
 
 
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                        В.М.ПРИСТЮК