Текст документа:

Про застосування заходу дисциплінарного стягнення


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 жовтня 2011 року № 1385 - а


Про застосування заходу дисциплінарного стягнення


 На виконання постанови заступника прокурора Луганської області, старшого радника юстиції Говорухи М.М. від 14.10.2011 про порушення дисциплінарного провадження, відповідно до статті 14 Закону України «Про державну службу», статті 147 Кодексу законів про працю України, відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», абзацу п’ятого підпункту 1 «в» пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», Регламенту обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.02.2008 № 191, у зв’язку з порушенням Мазуром Григорієм Євсейовичем, заступником начальника управління – начальником відділу координації будівництва та промбудматеріалів управління містобудування та архітектури облдержадміністрації вимог статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації»:

 
1. Застосувати до Мазура Григорія Євсейовича, заступника начальника управління – начальника відділу координації будівництва та промбудматеріалів управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, захід дисциплінарного стягнення у вигляді догани.
 
2. Скасувати Мазуру Г.Є.  надбавку за високі досягнення у праці у розмірі       30%,  встановлену розпорядженням голови облдержадміністрації від 10.04.2007   № 393-к.
 
3. Відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації (Полященко С.В.) занести до особової справи Мазура Г.Є. відомості про застосування заходу дисциплінарного стягнення.
 
4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
 
Заступник голови,
виконуючий обов’язки голови                                            А.В.РЕПИЦЬКИЙ