Текст документа:

Про внесення змін до Положення про територіальну міжвідомчу атестаційну комісію з атестації аварійно-рятувальних служб та рятувальників Луганської області

Попередня редакція документу, від 6.9.2005 № 709


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 22 грудня 2011 року № 1708


Про внесення змін до Положення про територіальну міжвідомчу атестаційну комісію з атестації аварійно-рятувальних служб та рятувальників Луганської області


 На підставі постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2011 № 767 «Про утворення територіальних органів Державної інспекції техногенної безпеки», у зв’язку з передачею повноважень щодо забезпечення діяльності територіальної міжвідомчої атестаційної комісії з атестації аварійно-рятувальних служб та рятувальників Луганської області (далі – Атестаційна комісія) від Головного управління МНС України в Луганській області Головному управлінню Держтехногенбезпеки у Луганській області:

 
1. Внести до Положення про територіальну міжвідомчу атестаційну комісію з атестації аварійно-рятувальних служб та рятувальників Луганської області, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 06.09.2005 № 709, зареєстрованого в Луганському обласному управлінні юстиції 16.09.2005 за № 42/751, такі зміни:
 
пункт 1.3 викласти у такій редакції: «1.3. До складу Атестаційної комісії включаються представники Головного управління Держтехногенбезпеки у Луганській області, Головного управління МНС України в Луганській області, територіального управління Держгірпромнагляду у Луганській області, місцевих органів виконавчої влади.
Головою Атестаційної комісії та його заступником за посадою є відповідно начальник Головного управління Держтехногенбезпеки у Луганській області та його заступник.
Її персональний склад затверджує голова обласної держадміністрації»;
 
абзац третій підпункту 3.2 пункту 3 виключити;
 
пункт 4.1 викласти у такій редакції: «4.1. Роботу Атестаційної комісії забезпечує управління державного нагляду з питань техногенної безпеки Головного управління Держтехногенбезпеки у Луганській області
(далі – Управління)»;
 
у пункті 4.7 у другому реченні слово «Підрозділу» замінити словом «Управління».
 
2. Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Наша газета».
 
3. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Кушелева А.В.) забезпечити опублікування цього розпорядження у газеті «Наша газета».
 
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                       В.М.ПРИСТЮК