Текст документа: Про регулювання цін на окремі види продовольчих товарів


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 листопада 2004 року № 828


Про регулювання цін на окремі види продовольчих товарів

Про регулювання цін на окремі види продовольчих товарів

Розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 2 листопада 2004 року N 828

Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції
5 листопада 2004 р. за N 21/707

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.10.2004 N 1359 "Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. N 1548", з метою забезпечення цінової стабілізації на споживчому ринку області:

1. Встановити:

- граничний рівень рентабельності у розмірі 10 відсотків до економічно обґрунтованої собівартості виробництва яловичини, свинини та м'яса птиці;

- граничний рівень торговельної надбавки у розмірі 15 відсотків до оптової ціни виробника (митної вартості) на яловичину, свинину та м'ясо птиці;

- граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м'ясо птиці на споживчому ринку області згідно з додатком.

2. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В. О.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження у засобах масової інформації.

3. Розпорядження набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення в газеті "Наша газета".

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови обласної державної адміністрації Стоянова М. П. і Махортова Ю. О.

 

Голова обласної держадміністрації 

О. С. Єфремов 


 

Додаток
до розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 2 листопада 2004 р. N 828 


Граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м'ясо птиці на споживчому ринку області

Найменування 

Граничний рівень роздрібних цін, грн. за 1 кг 

1. Яловичина (без упаковки): 

 

1.1. На кістці: 

 

- голяшка задня та передня 

5,00 

- шийна частина 

12,00 

- грудна частина 

13,00 

- плечова, поперекова та спинна частини 

15,00 

- лопаткова частина 

17,00 

- тазостегнова частина 

19,00 

1.2. Без кістки: 

 

- підлопаткова, грудна частини та котлетне м'ясо 

16,00 

- лопаткова частина 

18,00 

- вирізка, тазостегнова частина, спинно-поперекова частина (балик) 

20,00 

2. Свинина обрізна (без упаковки): 

 

2.1. На кістці: 

 

- голяшка задня, передплечова частина (рулька) 

9,00 

- грудна частина 

18,00 

- лопаткова частина 

19,00 

- тазостегнова і поперекова частини 

22,00 

- спинна частина (корейка) 

24,00 

2.2. Без кістки: 

 

- грудна частина, котлетне м'ясо 

19,00 

- лопаткова частина 

20,00 

- вирізка, тазостегнова та шийна частини 

23,00 

- корейка (балик) 

25,00 

2.3. Сало несолоне 

16,00 

3. М'ясо птиці промислового виробництва (тушки обпатрані): 

 

- бройлери I категорії 

12,00 

- бройлери II категорії 

11,00 

- кури I категорії 

9,00 

- кури II категорії 

8,00 


 

Заступник голови - керівник апарату
облдержадміністрації 

 
М. В. Запорожцев