ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 02 листопада 2004 року № 828
Про регулювання цін на окремі види продовольчих товарів
Про регулювання цін на окремі види продовольчих товарів Розпорядження Луганської обласної державної адміністрації від 2 листопада 2004 року N 828 Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції 5 листопада 2004 р. за N 21/707 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.10.2004 N 1359 "Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 р. N 1548", з метою забезпечення цінової стабілізації на споживчому ринку області: 1. Встановити: - граничний рівень рентабельності у розмірі 10 відсотків до економічно обґрунтованої собівартості виробництва яловичини, свинини та м'яса птиці; - граничний рівень торговельної надбавки у розмірі 15 відсотків до оптової ціни виробника (митної вартості) на яловичину, свинину та м'ясо птиці; - граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м'ясо птиці на споживчому ринку області згідно з додатком. 2. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В. О.) забезпечити оприлюднення цього розпорядження у засобах масової інформації. 3. Розпорядження набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення в газеті "Наша газета". 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови обласної державної адміністрації Стоянова М. П. і Махортова Ю. О. Голова обласної держадміністрації | О. С. Єфремов |
Додаток до розпорядження Луганської обласної державної адміністрації від 2 листопада 2004 р. N 828 |
Граничний рівень роздрібних цін на яловичину, свинину та м'ясо птиці на споживчому ринку області Найменування | Граничний рівень роздрібних цін, грн. за 1 кг | 1. Яловичина (без упаковки): | | 1.1. На кістці: | | - голяшка задня та передня | 5,00 | - шийна частина | 12,00 | - грудна частина | 13,00 | - плечова, поперекова та спинна частини | 15,00 | - лопаткова частина | 17,00 | - тазостегнова частина | 19,00 | 1.2. Без кістки: | | - підлопаткова, грудна частини та котлетне м'ясо | 16,00 | - лопаткова частина | 18,00 | - вирізка, тазостегнова частина, спинно-поперекова частина (балик) | 20,00 | 2. Свинина обрізна (без упаковки): | | 2.1. На кістці: | | - голяшка задня, передплечова частина (рулька) | 9,00 | - грудна частина | 18,00 | - лопаткова частина | 19,00 | - тазостегнова і поперекова частини | 22,00 | - спинна частина (корейка) | 24,00 | 2.2. Без кістки: | | - грудна частина, котлетне м'ясо | 19,00 | - лопаткова частина | 20,00 | - вирізка, тазостегнова та шийна частини | 23,00 | - корейка (балик) | 25,00 | 2.3. Сало несолоне | 16,00 | 3. М'ясо птиці промислового виробництва (тушки обпатрані): | | - бройлери I категорії | 12,00 | - бройлери II категорії | 11,00 | - кури I категорії | 9,00 | - кури II категорії | 8,00 |
Заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації | М. В. Запорожцев |
|